Poslední výzva k návštěvě herního veletrhu For Games
zdroj: tisková zpráva

Poslední výzva k návštěvě herního veletrhu For Games

29. 9. 2012 12:08 | Téma | autor: Petr Poláček |

Berte to jako poslední výzvu a buď přijďte, nebo seďte doma za pecí. Hovořím samo sebou o herním veletrhu For Games, na který jsme vás tady na Games upozorňovali už několikrát. Včera jsem byl osobně omrknout tu nádheru a s čistým svědomím vám můžu návštěvu doporučit. I kdybyste měli halou věnovanou hrám jen letmo omrknout, a pak s výrazem pětiletého děcka zapadnout do vedlejšího hangáru, kde se to hemží všemožnými dopravními prostředky na ovládání, modýlky a jinou nehorázně drahou veteší. Ale zpět k For Games.

Dnes (sobota) a zítra (neděle) bude asi v hale těsněji, než ve čtvrtek nebo pátek (zejména kvůli Re-Play Fan Day 2.0), ale i tak bude prostoru na ošahání Wii U nebo hraní Assassin’s Creed III a Far Cry 3 více než dost. Být vámi, tak se zaměřím hlavně na toho Assassina na Wii U, na mulťák FC3, nevynechal bych Crysis 3 u EA a překvapivě zábavnou Forzu Horizon v sekci Microsoftu, kde se promenuje obrovitánský Master Chief. Pán uvnitř kostýmu se asi potí jako prase, ale na venek je to vážně efektní.

Program For Games jsme už na Games uváděli, čili se nebudu opakovat. Jen jsem chtěl říci, že For Games za návštěvu stojí, pokud jste o tom přemýšleli a nebyli si jist. Za pár kaček si vyzkoušíte bez pruzení a přetlačování chystané podzimní blockbustery, a když vás to přestane bavit, půjdete kulit oči na nádherná vozítka na dálkové ovládání v rámci vedlejší výstavy Model Hobby. Video pozvánku na For Games natočili a vyvěsili třebas kolegové z Hreje, fotky z akce najdete třeba na Facebooku AHP, která celou tuhle věc organizuje.

 

Nejnovější články