Preview Gran Turismo 6 a další články z Konzolista.cz
zdroj: tisková zpráva

Preview Gran Turismo 6 a další články z Konzolista.cz

13. 7. 2013 10:00 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Kolegové z Konzolista.cz se tenhle týden podívali hned na několik různých témat. Nakousli, jak bude vypadat Gran Turismo 6 a zároveň i s ním spojená GT Academy. Zrecenzovali povedenou hru pro Wii U, New Super Luigi U, zkusili, jak se hraje s cvoklým Deadpoolem, otestovali perutě Dare to Fly a ponořili se do Painkiller: Hell and Damnation. A kromě toho je tu klasická zásoba zajímavostí a informací, které najdete v článku.

Metal Gear Solid: The Legacy Collection vyjde v září v Evropě! - Ještě před několika dny Konami na twitteru tvrdilo, že Metal Gear Solid: The Legacy Collection v Evropě zatím nevyjde. To samozřejmě fanoušci nenesli moc dobře, a dali to Konami hlasitě vědět. Konami tak nemělo moc na výběr, a nyní oznámilo, že Metal Gear Solid: The Legacy Collection se tedy v Evropě objeví během září.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

V Kingdom Hearts 3 by se mohly objevit postavy od Marvelu a Star Wars - Na E3 udělala Square Enix hráčům radost oznámením nejen patnácté části nesmrtelné série Final Fantasy, ale i třetím dílem své klasiky Kingdom Hearts, po kterém fanoušci volali hodně dlouho. Nyní se o třetím díle rozpovídal tvůrce celé série Tetsuya Nomura, který nevyloučil možnost, že se v něm objeví i postavy od Marvelu nebo Star Wars, na které vlastní Disney práva.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Sony oznámila bonusy pro předobjednávku hry Killzone: Shadow Fall - Jednou z exkluzivních her pro konzoli Playstation 4 bude akce Killzone: Shadow Fall, která vyjde koncem letošního roku. Sony oznámila, že pokud si hru předobjednáte, získáte zdarma několik pěkných bonusů.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Známe přepočet bodů na koruny na Xbox LIVE - Microsoft letos na E3 oznámil, že konzole Xbox One vymění MS body za reálnou měnu, což je jistě vítaná změna. Konečně tak odpadnou přepočty. Tuto novinku ovšem nabídne už od podzimu i současná konzole Xbox 360, přičemž v současnosti probíhá testování updatu, takže už víme, jak by měl vypadat nový přepočet, který je pro nás rozhodně příjemný.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Superfrog HD na konci měsíce - Vývojáři ze studia Team 17 už delší dobu připravují remake své velké klasiky z Amigy, kterou je pochopitelně Superfrog. Tento týden oznámili, že už mají hotovo, takže hra bude moci vyjít na evropském Playstation Store pro Playstation 3 a Playstation Vita už 31. července, přičemž cena je stanovena na přijatelných 7.99 euro.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Kapitán Olimar z Pikmina se objeví ve Super Smash Bros. - Začátkem příštího roku vyjde na Nintendo Wii U a Nintendo 3DS nedávno oznámená bojovka Super Smash Bros. V ní nebudou chybět populární postavičky z Nintendo světa, jmenovat můžeme třeba Maria, Linka nebo Pita. Nintendo však oznámilo, že do bohatého seznamu bojovníků v Super Smash Bros. přibude i kapitán Olimar, hlavní hrdina série Pikmin.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Develop13 Conference videa – Mark Cerny o PS4 a hře Knack - Tento týden se v Brightonu konala konference pro vývojáře Develop13, na které se ukázal i Mark Cerny, hlavní architekt konzole Playstation 4 a designér hry Knack, která pro ni vzniká. Protože má Mark zajímavé přednášky, určitě se na tu z Develop13 podívejte, naleznete ji v záznamu. Mark se rozpovídá nejen o PS4, ale také hře Knack.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Zaklínač 3 bude obsahovat shrnutí předchozích dílů - Zaklínač 3: Divoký hon od vývojářů z CD Projekt RED vyjde v příštím roce i na konzoli Playstation 4. Fanoušci Playstation se obávají toho, aby všemu rozuměli, když si v minulosti předchozí dva díly zahrát nemohli. Vývojáři ovšem říkají, že si hru i tak maximálně užijí, protože Zaklínač 3: Divoký hon má samostatný příběh, který na předchozí dva díly přímo nenavazuje, navíc vše důležité hned na začátku shrnou.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Aliens: Colonial Marines dostane singleplayerové DLC - Na akční hru Aliens: Colonial Marines jsme čekali mnoho let, nakonec jsme se dočkali jen průměrné akce s řadou chyb, na kterou si dnes vzpomenou jen ti největší fanoušci filmové předlohy. Pokud se mezi ně počítáte, možná by vás mohlo zajímat, že vývojáři chystají singleplayerové rozšíření Stasis Interrupted.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články