Prey 2 se možná na letošní E3 dočká velkého návratu
zdroj: tisková zpráva

Prey 2 se možná na letošní E3 dočká velkého návratu

27. 5. 2016 11:02 | Téma | autor: Honza Konfršt |

Dnes už možná koncept Prey 2 nevypadá tak úžasně. Kombinace pěkné grafiky, sci-fi a střílečky s prvky parkouru už prostě nepůsobí tak unikátně. Jenže v době představení traileru se psal rok 2011 a hra vypadala na svoji dobu jednoduše skvěle. Jak první hraná ukázka, tak i první CGI trailer (viz níže) zkrátka vzbudily velké ohlasy a zrušením hry si Bethesda u příliš mnoho hráčů zřejmě nepolepšila, letošní E3 by však možná mohla hořké emoce napravit. 

Pokud totiž zavítáte na oficiální doménu Prey2.com (či dokonce na Prey3.com), tak zjistíte, že zde došlo ke změně. Web totiž nově odkazuje na prozatím skrytou stránku na Facebooku. A k tomu se přidávají ještě další spekulace.

Jednou takovou je například tweet fanstránky Alien Noire. Odtamtud totiž přišla informace, že na hře pracuje tým Arkane, tvůrci Dishonored, o čemž se ostatně navzdory slovům Bethesdy již spekulovalo, a k odhalení mělo dojít během prvního dne E3, 14. června. Pokud se ale hra na výstavě skutečně předvede, tak by bylo mnohem pravděpodobnější, že by tomu tak bylo v rámci konference Bethesdy, tedy již 12. června.

Z oficiálních zdrojů tedy zatím nevíme nic, výše zmíněné informace ale vypadají přinejmenším velmi zajímavě a jen přilévají do ohně spekulacím o tom, že třeba Prey 2 povstane z digitálního záhrobí.

zdroj: Archiv

Nejnovější články