Při hraní Stronghold Crusader 2 vystřelili hráči katapultem milion nemocných zvířat
zdroj: tisková zpráva

Při hraní Stronghold Crusader 2 vystřelili hráči katapultem milion nemocných zvířat

8. 10. 2014 12:05 | Téma | autor: Aleš Smutný |

PETA asi nebude nadšená z veselé statistiky Firefly Studios. Tvůrci se pochlubili globálními statistikami z prvního týdne hraní Stronghold Crusader 2, ve kterých se střídají nic moc neříkající obří čísla s úsměvnými, ale k vidění je též několik skutečně zajímavých údajů, kupříkladu ohledně délky multiplayerových zápasů. Ostatně právě multiplayer by měl Stronghold Crusader 2 udržovat dlouhodobě při životě.

Ochránci virtuální přírody nebudou nadšení z faktu, že nemilosrdní hráči odpálili na své soupeře katapultem více než milion nemocných zvířat, která mají v táboře obránců šířit choroby. Nejde jen o nešťastného lva z titulního obrázku. Střílet můžete i krávy nebo třeba velbloudy. Hráči za jmenované období vyprodukovali jeden a půl miliardy jednotek jídla a stejné množství surovin.

Vykováno bylo 61 milionů zbraní a na daních vybráno šest milionů zlaťáků. Celkem ve hře hráči strávili 75 let. Zajímavé je, že ačkoliv průměrná multiplayerová bitva trvá 43 minut, doposud nejdelší se protáhla na 5 hodin a 32 minut. Během všech bitev pak padlo víc než 150 milionů vojáků, což je prý přibližně polovina obyvatel světa během Třetí křížové výpravy.

Hráči už zaznamenali přes sto tisíc vítězství, byť jen 25 tisíc z nich bylo v multiplayeru. Ve zbytku zápasů na poražené straně stála AI. A počet zničených hradů a pevností se blíží čtvrt milionu. Jak je vidět, hráči Stronghold Crusader 2 nezahálí a my vám brzy přineseme recenzi tohoto nostalgického návratu ke starým realtime strategiím.

stronghold zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články