Proflákla návštěva ve Valve nové Left 4 Dead?
zdroj: tisková zpráva

Proflákla návštěva ve Valve nové Left 4 Dead?

6. 8. 2013 12:37 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Možná je to nějaká další monstrozní hra Gabea Newella, kterou si na všechny nachystal ve svém zámku ve Valve. Možná je to ale zajímavý únik informaci, za který mohou nenechavé ruce s foťáky návštěvníků společnosti. Ona klíčová návštěva se týká turnaje v Dota 2, při jehož příležitosti byli přizváni fandové hry z Redditu do Valve. Nu a jeden z nich vyfotil obrazovku, na níž najdete seznam procesů ve společnosti.

Pro běžného diváka nic moc zajímavého, pro nadšené investigativce možnost přijít na něco extra. Nu a v celému logu byla nalezena tato sekvence. Jak si můžete přečíst, mluví se o L4D3, což je známá zkratka pro oblíbenou zombie střílečku Left 4 Dead. Předtím je ještě napsáno Source2, takže se rovnou může spekulovat o tom, že by Left 4 Dead 3 běželo na novém enginu Valve.

Není to přitom neuvěřitelná věc. Source Engine 2 není žádným tajemstvím, ví se, že Valve na něm pracuje a pravděpodobně se čeká na hru, se kterou by byl se vší slávou vypuštěn do světa. A Left 4 Dead 3 by bylo skvělou možností. A co vy, jak se díváte na možnost, že se chystá třetí díl populárního kooperativního zombie kousku?

A ne, o Half-Life 3 ani ťuk.

Nejnovější články