Prokletý film Uncharted má podle Toma Hollanda jeden z nejlepších scénářů, jaké kdy četl
zdroj: Columbia Pictures

Prokletý film Uncharted má podle Toma Hollanda jeden z nejlepších scénářů, jaké kdy četl

17. 2. 2020 15:50 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Třináct let, šest různých režisérů. Filmové Uncharted nám Sony slibuje už dlouho, jeho produkce je nicméně dosti komplikovaná. Podle posledních zpráv by příběh Nathana Drakea měl do kin dorazit 5. března 2021, ale po odchodu Travise Knighta opět nemá režiséra. Ovšem podle představitele mladého Nathana by se dlouhé čekání mohlo vyplatit.

„Četl jsem poslední verzi scénáře a je to jeden z nejlepších scénářů, jaké jsem kdy četl. Opravdu nad těmi ostatními vyčuhuje,“ řekl Tom Holland serveru IGN. „Myslím, že Uncharted oproti ostatním filmům podle her nabídne origin story. Pokud jste hráli hry, nevíte, co se stane ve filmu. A pokud jste je nehráli, užijete si ho i tak, protože to pro všechny bude něco nového. Moc se na natáčení těším, a to už dlouho.“

Scénář má Uncharted možná skvělý, taky má ovšem dost šílenou bilanci režisérů, kteří se ho pokusili převést z papíru na plátno a neuspěli. Prvním z nich byl David O. Russell následovaný Neilem Burgerem, Sethem Gordonem, Shawnem Levym a Danem Trachtenbergem.

Trachtenberg přitom Levyho vystřídal teprve loni, aby byl vzápětí nahrazen Travisem Knightem, a i ten projekt na konci prosince zase opustil. Údajně kvůli problémům s organizací Hollandova kalendáře, kdy mělo natáčení kolidovat s jeho rolí Spider-Mana v některé z Marvelovek.

Podle posledních spekulací je teď na vrcholu pořadníku Ruben Fleischer, který v minulosti režíroval třeba nepříliš povedenou adaptaci komiksového Venoma nebo kriminální thriller s Ryanem Goslingem Gangster Squad.

Sony Pictures nedávno potvrdili odklad data, kdy má mladičký Nathan Drake vtrhnout do kin. Původně měl stihnout konec letošního roku v polovině prosince, nakonec je premiéra plánovaná na 5. března 2021. Za předpokladu, že současný režisér ve svém křesílku vydrží, samozřejmě.

Tom Holland ale zůstává optimistou a závěrem chválí svého kolegu Marka Wahlberga, který se má ujmout role Nathanova mentora: „Myslím, že Mark Wahlberg bude jako Sully úplně boží a všichni si užijeme spoustu zábavy.“

Nejnovější články