Prosincové nadílce Games with Gold vévodí kooperativní Warhammer: Vermintide
zdroj: tisková zpráva

Prosincové nadílce Games with Gold vévodí kooperativní Warhammer: Vermintide

24. 11. 2017 14:32 | Téma | autor: Adam Homola |

Microsoft si do pravidelně se obměňující nabídky „bezplatných“ her v programu Games with Gold připravil na prosinec docela pestrou vánoční nadílku. Hardcore online akce, adventura, nebo pohybová stylovka ideální pro Kinect můžou uspokojit docela široké spektrum hráčů.

V první řadě si můžete zahrát Warhammer: The End Times – Vermintide, kooperativní akci z pohledu vlastních očí, které Honza Slavík v recenzi napařil osmičku s tím, že „hra je vůbec celkově skvěle napínavá, obtížná a zejména náročná na spolupráci. Vermintide vcelku očekávatelně provází klasický aspekt týmových akcí, kdy je kvalita zážitku v podstatě přímo úměrná kvalitě týmové hry ve skupině.“

Hezkým protipólem Vermintide je pak jedna ze starších adventur od Telltale, Back to the Future: The Game – 30th Anniversary Edition. Na její první dvě epizody si tehdy v recenzi posvítil Lukáš Grygar. Tomu se rozjezd série líbil, i když podle něj nabízí jen „lehce oprášenou várku průměrných adventurních rituálů, navíc svázanou vyloženě pitomým pohybem po scénách.“ Lukáš ale nakonec byl relativně spokojený a první dvě epizody si od něj odnesly šestku.

zdroj: Archiv

Z úplně jiného soudku je pak Child of Eden, kterou svého času nazval Aleš Smutný uměleckým dílem: „Vlastně, pokud máte Kinect a nezahrajete si tuhle hru, nemám pro vás pochopení. Zatím je to jednoznačně nejpovedenější hra pro tento pohybový ovladač a jedna z nejzábavnějších a nejoriginálnějších her, s jakou jsem měl v poslední době tu čest.“ O jeho spokojenosti pak svědčí hodnocení 8/10.

Prosincovou nabídku uzavírá akční arkáda Marlow Briggs and the Mask of Death. Na tu sice vlastní recenzi nemáme, ale při pohledu například na GameSpot a jejich sedmičkovou recenzi lze odtušit, že jde o fajn oddychovku.

Samozřejmě pořád platí, že ne každá hra bude na Games with Gold dostupná neomezeně dlouho, a jisté časové omezení platí i tentokrát. Vermintide si můžete nárokovat od 1. do 31. prosince, Back to the Future od 16. prosince do 15. ledna, Child of Eden od 1. do 15. prosince a Marlow Briggs od 16. do 31. prosince.

zdroj: youtube.com

Nejnovější články