První fotky z natáčení seriálu Zaklínač ukazují Anyu Chalotru jako Yennefer
zdroj: tisková zpráva

První fotky z natáčení seriálu Zaklínač ukazují Anyu Chalotru jako Yennefer

11. 3. 2019 16:30 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Chystaný zaklínačský seriál od Netflixu je středem pozornosti už poměrně dlouho a se zahájením natáčení se ven konečně dostávají i fotky a videa. Můžeme dlouho spekulovat nad významem konkrétních scén, anebo se jen kochat kostýmy. Zároveň se v místě natáčení sdružují i další herci, kteří na snímcích nejsou, takže vytaste své nejdivočejší teorie.

Natáčení v tuto chvíli neprobíhá ve východní Evropě, ale na Kanárských ostrovech. Na prvních záběrech můžeme vidět Anyu Chalotru coby Yennefer spolu s neznámým mágem a ležící dívkou v červených šatech, kterou detektivové z Redditu identifikovali coby divadelní herečku Isobel Laidler. Další fotky ze stejné lokace zachycují onoho čaroděje bez kápě a jeho trikového dvojníka.

Witcher zdroj: tisková zpráva

Internetové teorie se nejvíc přiklání k tomu, že jde o filmování povídky Hranice možností, čemuž nahrává i to, že na Kanáry odcestoval i představitel Eycka z Denesle, Jordan Renzo. Na druhé straně se na scéně prý "zabíjí nemluvně" a stejně tak se na ostrovech nachází nápadně mnoho představitelek čarodějek, takže by to mohl být i Sodden...?

Druhá ze scén údajně zachycuje čaroděje Stregobora a nevlastní matku Renfri, Arideu. Mělo by jít o flashback z první epizody, kde Renfri (v seriálu Millie Brady, která se ne tak úplně náhodou v Las Palmas vyskytuje také) vzpomíná na to, jak se jí její macecha s čarodějovou pomocí chtěla jako dítěte sužovaného prokletím Černého slunce zbavit.

Witcher zdroj: tisková zpráva   Witcher zdroj: tisková zpráva

Na Kanárských ostrovech se bude filmovat jen asi dva týdny, takže se nemusíte bát, že by se celý seriál odehrával v tropickém klimatu. Štáb si je prý vybral kvůli skaliskům a trochu exotičtějším lesům, které by docela dobře mohly posloužit jako natáčecí lokace pro Brokilon.

Kromě prvních fotek jsme se dočkali také nějakých těch castingových oznámení. Gaia Mondadori si zahraje princeznu Pavettu a Lucas Englander se objeví v roli elfa Chireadana, který je tajně zamilovaný do Yennefer a vystupuje v povídce Poslední přání.

Seriál Zaklínač dorazí na streamovací platformu Netflix v roce 2020. Malým propojením se světem her může být fakt, že jednu z epizod bude režírovat Tomasz Bagiński, který je autorem otevíracích filmečků všech tří her a podle bystrých internetových očí se na místě natáčení nachází také.

Witcher zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články