První sezóna přinese do Apex Legends nejen novou legendu
zdroj: Foto: Respawn Entertainment

První sezóna přinese do Apex Legends nejen novou legendu

19. 3. 2019 11:25 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Battle royale od Respawnu sice stihla nabrat 50 milionů hráčů během jediného měsíce, část z nich ale už stihla být značně frustrovaná z nedostatku nového obsahu nebo aspoň informací o plánech do budoucna. Čekání je ovšem konečně u konce – první battle pass do Apex Legends dorazí dnes, můžete si v něm odemknout přes 100 nových předmětů, a dokonce si pouhým hraním vydělat na ten příští.

Co to vlastně je ten battle pass? Stejně jako ve Fortnite vám zpřístupní druhý levelovací systém, z něhož budete hraním získávat různé kosmetické odměny. Pořídíte ho za 950 Apex Coins a kromě různých bannerů, póz a skinů na zbraně vám hned na začátku odemkne trojici legendárních skinů pro Mirage, Wraith a Lifeline.

I bez battle passu si během první sezóny můžete odemknout Wild Frontier skin pro nového hrdinu Octane, 5 Apex balíčků a 18 speciálních statistik, kterými se můžete chlubit na profilu hrdiny. Battle pass leveluje i těm hráčům, kteří si ho zatím nekoupili, takže pokud si ho pořídíte na konci sezóny, dostanete zpětně všechny odměny.

Apex Legends Octane zdroj: tisková zpráva

Pokud v něm dosáhnete 97. levelu, vyděláte si dostatek herní měny na to, abyste si pořídili i ten druhý. Jestliže si chcete připlatit, za 2 800 Apex Coins můžete přeskočit prvních 24 levelů a začít rovnou na 25.

Co se nového hrdiny týká, potvrdily se úniky z minulých týdnů, přestože vývojáři varují před tím, že ne všechny informace z nich musí být nutně aktuální. Octavio „Octane“ Silva hodně spoléhá na stimpaky, jeho základní schopnost mu totiž umožní vyměnit část zdraví za vyšší rychlost. Zároveň si díky pasivní schopnosti regeneruje vlastní zdraví v době, kdy ho nic nezraňuje. Ultimátní schopnost mu umožní roztáhnout na zemi trampolínu, kterou můžou využívat všichni hráči.

Battle pass a Octane dorazí do Apex Legends dnes v 18 hodin. Spolu s nimi se podle oficiálního Twitteru nejspíš dočkáte i nějaké nové paprskové zbraně a možná i další výbavy.

Nejnovější články