Psychotoxic hotova, Tribes: Vengeance brzy také
zdroj: tisková zpráva

Psychotoxic hotova, Tribes: Vengeance brzy také

22. 8. 2004 18:18 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Vývojářské studio Nuclear Vision dalo prostřednictvím svých oficiálních stránek světu vědět, že již dokončilo akční first-person střílečku s názvem Psychotoxic.

Kdy se však s její hlavní hrdinkou jménem Angie Prophet konkrétně setkáme, bohužel neoznámilo, stejně jako kdo a zda vůbec bude hru vydávat v anglické verzi (pokud se nějaké nakonec dočkáme). V Německu se má tento titul prodávat pod hlavičkou společnosti Vidis od 3. září za cenu necelých 45 euro na DVD (CD verze prý nebude). Redaktoři časopisu GameStar už nejspíš měli možnost si hru zahrát, ale příliš vysoko ji nehodnotí, vysloužila si od nich pouhých 50%. Mimochodem, máme pro vás sadu nových screenshotů:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Velmi blízko svého dokončení má být údajně i Tribes: Vengeance, od Irrational Games. Alespoň se tak píše na oficiálních stránkách studia. Většina věcí je už hotova a na svém místě, nyní se programátoři snaží vychytat chyby a designéři ještě důkladně prověřují, zda na nic nezapomněli a zda dokázali vymáčknout z každého levelu skutečně maximum zábavy.
zdroj: BluesNews

korgull

Nejnovější články