PvP bude do World of Warcraft Classic přibývat postupně
zdroj: tisková zpráva

PvP bude do World of Warcraft Classic přibývat postupně

9. 4. 2019 11:56 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Zvýšený zájem hráčů o vanilkové World of Warcraft Classic minulý měsíc přiměl Blizzard k tomu, aby plánovaný počet updatů zvýšil ze čtyř na šest. Návrat do pravěku se kromě spousty jiných věcí dotkne taky PvP systému, který při vydání formálně prakticky neexistoval. Můžete sice zabíjet ostatní hráče, minimálně zpočátku z toho ale neplynou žádné výhody. Ovšem ani penále!

Tohle divoké období potrvá během první fáze WoW Classic, druhá fáze ovšem bude obsahovat starý dobrý Honor systém a odměny za PvP ranky, které do prapůvodního WoWka dorazily v patchi 1.12. A stejně jako tehdy bude jejich získání podle Blizzardu pořádně časově náročná záležitost.

zdroj: Archiv

V třetí fázi na servery Classicu dorazí bojiště Alterac Valley a Warsong Gulch mezi Barrens a Ashenvale, ve čtvrté Arathi Basin a v poslední, šesté, PvP cíle pro Silithus a Eastern Plaguelands. Jen ty názvy vyvolávají spoustu vzpomínek!

Všechny se ale v průběhu času dost turbulentně měnily, takže bude zajímavé se zajít podívat, kterou z variant tvůrci vyberou jako tu opravdovou původní. Váhají například nad některými trinkety, jež se k obchodníkům zřejmě dostanou později, takže se vyplatí střádat odměny a třeba je všechny neutratit v aktuální fázi.

Pokud máte pocit, že jsem přeskočila pátou fázi, tak nepřeskočila – zřejmě v ní nic kolem PvP nepřibyde. Blizzard stále neoznámil konkrétní datum vydání WoW Classic, natožpak jednotlivých updatů, ale mělo by k němu dojít během letošního roku.

Nejnovější články