Recenze Diablo 3 a další články z Konzolista.cz
zdroj: tisková zpráva

Recenze Diablo 3 a další články z Konzolista.cz

7. 9. 2013 9:44 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Co jiného by tento týden měli kolegové z Konzolista.cz předložit než recenzi konzolové verze Diabla 3? Navíc přihodili i recenzi handheldové sci-fi střílečky Killzone: Mercenary pro PS Vita, a když už byli v tom mlácení poskoků Diabla, podívali se na to, jak bude vypadat chystaný datadisk Reaper of Souls. K tomu samozřejmě shrnuli novinky a zajímavosti ze světa konzolí za poslední týden, jak se můžete přesvědčit v článku.

Housemarque zřejmě připravuje Dead Nation 2 pro PS4 – Studio Housemarque během Gamescomu představilo svou novou hru Resogun, která vyjde letos v listopadu pro konzoli Playstation 4. Tento týden vývojáři připravili speciální video pro fanoušky hry Dead Nation, v němž nejprve představují zmíněný Resogun, ale poté je řečeno, že ve vývoji je i druhá hra pro Playstation 4. K naší smůle, než stačí vývojář říci, o co se jedná, napadne ho hladová zombie. Že by opravdu Dead Nation 2?

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Pomozte vývojářům zrealizovat hru Shantae: Half-Genie Hero – Celkem nedávno vyšla pro Nintendo 3DS v sekci Virtual Console hra Shantae z Game Boy Color. Zřejmě se toto nové vydání u hráčů setkalo s dobrou odezvou, protože se vývojáři ze studia WayForward Technologies (DuckTales: Remastered, Mighty Switch Force! nebo Silent Hill: Book of Memories) rozhodli, že by nebylo na škodu připravit velké HD pokračování, které nyní bylo i oznámeno. Jmenovat se bude Shantae: Half-Genie Hero, přičemž aby mohlo vůbec vzniknout, potřebují vývojáři vybrat na Kickstarteru 400 tisíc dolarů.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Bungie o třídách postav a zbraních v Destiny – Studio Bungie, které vytvořilo sérii Halo, v současnosti pracuje na dalším obrovském projektu Destiny. Tento týden se objevil rozhovor s vývojáři na oficiálním Playstation Blogu, kde se rozpovídali o třídách postav a zbraních.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Heavy Rain mohl být exkluzivní pro Xbox 360 – Studio Quantic Dream slavilo s Heavy Rain obrovský úspěch na konzoli Playstation 3, ale nikdo doposud nevěděl, že nechybělo málo a hra mohla vyjít exkluzivně na Xbox 360. Původně totiž probíhaly rozhovory s Microsoftem, jak odhalil David Cage, ale ten nakonec z celého projektu couvl. Proč? Především kvůli příběhu, který se točí kolem únosu dětí.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Detaily o Secret Ponchos pro PS4 – Letos na E3 Sony odhalila, že pro Playstation 4 vyjde začátkem příštího roku zajímavě vypadající střílečka Secret Ponchos, za níž stojí skupinka bývalých vývojářů studia Radical Entertainment (The Incredible Hulk: Ultimate Destruction, Scarface: The World Is Yours). Hru Secret Ponchos si mohli v minulém týdnu zahrát návštěvníci PAXu, proto k nám doputovaly i první pořádné informace.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Torchlight 2 se na konzole nepodívá – Tento týden vyšlo na konzole Playstation 3 a Xbox 360 Diablo 3 od Blizzardu, s nímž to dlouho nevypadalo moc nadějně. Nakonec se sen stal skutečností, a podle všeho jsme se navíc dočkali nejlepší verze. Mnohé fanoušky tohoto žánru určitě napadne, že když už jsme se dočkali Diabla 3, jestli je šance pro druhý Torchlight, který vyšel na PC už před docela dlouhou dobou.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Hotovo: Project Phoenix vyjde pro PlayStation 4 a Playstation Vita – Když japonští vývojáři spouštěli na Kickstarteru kampaň na výběr peněz pro hru Project Phoenix, zmínili, že se zřejmě dostane i na Playstation 4 a Playstation Vita. Alespoň by si to moc přáli, ale v tu chvíli nebylo nic jisté. Hotovo je až nyní. Vývojáři na stránce Kickstarteru oznámili, že Project Phoenix vyjde pro konzole Playstation na 100 %, takže si toto nadějně vypadající japonské RPG budou moci užít i konzolisté.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články