Recenze Motocross Madness a další články z Konzolista.cz
zdroj: tisková zpráva

Recenze Motocross Madness a další články z Konzolista.cz

27. 4. 2013 13:44 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Kolegové z partnerské stránky Konzolista.cz se v uplynulém týdnu činili a krom celé řady aktuálních i tematických článků, jejichž výčet najdete v článku po rozkliku, vydali i několik recenzi. Za zmínku stojí zejména recenze Xbox Live Arcade titulu Motocros Madness, potažmo recenze bojovky Injustice: Gods Among Us (naše recenze vyjde brzy). Pokud vás některá z uvedených her zajímá, následujte odkazy. Pokud se chcete dozvědět, co se dělo v uplynulém týdnu ve světě konzolí a handheldů, podívejte se na přehled toho nejzajímavějšího v článku.

Oznámení hry Jacob Jones and the Bigfoot Mystery pro PlayStation Vita - Ačkoliv větších her na PlayStation Vita v poslední době moc nevychází, těch menších skrze digitální distribuci vychází celá řada. Mezi ty zajímavější kousky by se mohla řadit epizodická puzzle adventura Jacob Jones and the Bigfoot Mystery od studia Lucid Games (lidé z Bizarre Creations), která začne vycházet už v květnu.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Metro: Last Light se zřejmě dostane na PS4, dostane další obsah - Akční hra Metro: Last Light byla tento týden dokončena, takže se vývojáři mohou věnovat dalšími obsahu, který nyní potvrdil přímo Andrew Prokhorov z 4A Games. Celkově je v plánu 5 DLC, které mají přinést nové singleplayerové mise, možná za jiné postavy. Zajímavostí je i úvaha o PlayStation 4 verzi, která by mohla nabídnout stejný zážitek jako na PC. Vývojáři navíc přemýšlejí i o PS4 portu prvního dílu, který si hráči na PlayStationu nemohli nikdy zahrát.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Video o sběratelské edici One Piece: Pirate Warriors 2 - Mlátička One Piece: Pirate Warriors si v minulém roce dokázala získat spoustu fanoušků i v Evropě. Proto se Namco Bandai rozhodla, že druhý díl do Evropy doputuje v limitované edici, která bude obsahovat sošku hlavního hrdiny. Jak vývoj takové sošky pro sběratelskou edici probíhá, o tom se rozpovídali vývojáři ve svém posledním deníčku.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Vývojáři ze Sony o gamepadu Dualshock 4 - Sony sice ještě neodhalila, jak bude vypadat konzole PlayStation 4, ale už víme, jaký design bude mít alespoň gamepad Dualshock 4. Ten nabídne kromě pozměněného designu i několik nových tlačítek, mezi nimiž jde hlavně o to s nápisem SHARE. O funkcích Dualshocku 4 se v týdnu rozpovídali evropští vývojáři Sony ve speciálním videu.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Watch Dogs bude mít na PS4 lepší grafiku i umělou inteligenci - Watch Dogs od UbiSoftu se musí líbit naprosto všem. Tato ambiciózní hra vyjde koncem roku na současné i next-gen konzole, no a právě na nových mašinkách podle všeho nabídne lepší zážitek. Ten nebude spočívat jen v hezčí grafice, o které mluvili vývojáři už během oznámení, ale také bude obsahovat propracovanější umělou inteligenci s více možnostmi.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Machinarium vyjde brzy týden na PlayStation Vita - Povedená česká hra Machinarium se v minulém roce objevila na PlayStation 3, na kterém sklidila také zasloužený úspěch. Už před vydáním na PS3 se však vývojáři z Amanita Design nechali slyšet, že by rádi připravili i verzi pro PlayStation Vita. Ta vyšla nakonec před nějakou dobou v Severní Americe, už příští týden se objeví i v Evropě. Takže si naplňte virtuální peněženky, tato hra určitě stojí za nákup.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Odhalení Call of Duty: Ghosts - Ačkoliv každý na Call of Duty nadává, Activisionu zazlívá sprosté dojení značky, stejně si ho každý nakonec koupí, jak jsme viděli v minulých letech. Letos se na pulty obchodů dostane podle všeho díl s názvem Call of Duty: Ghosts, který v týdnu odhalilo britské Tesco, které neváhalo na své stránky vyvěsit i pěkný box art.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Housemarque pracuje na nástupci Super Stardust - Super Stardust od studia Housemarque patří mezi nejpopulárnější arkády na PlayStation 3 a PlayStation Vita. Tvůrci hry v současnosti pracují na nástupci této hry, který zřejmě bude mít nové jméno. Oznámení má padnout v brzké době, jak vývojáři prozradili v otázkách a odpovědích přímo na svém blogu.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Keiji Inafune by rád připravil druhý Soul Sacrifice - Jednou z nejočekávanějších her pro PlayStation Vita je akční RPG Soul Sacrifice, které vychází už příští týden. Jeho tvůrce Keiji Inafune už nyní přemýšlí o druhém dílu, dokonce o něm už jedná i se Sony. Vše ale pochopitelně bude záležet na úspěchu/neúspěchu první hry.

Dunwall City Trials pro Dishonored je k dispozici na českém Xbox LIVE - V týdnu se trochu nečekaně na českém Xbox LIVE Marketplace objevilo i první DLC Dunwall City Trials do Dishonored. Nic tak nebrání tomu, aby se i čeští hráči na Xbox 360 mohli ponořit do deseti výzev, které rozšíření nabízí. Na PlayStation Store se zatím rozšíření neobjevilo.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Ratchet and Clank míří do kin, dorazí v roce 2015 - V poslední době filmová studia oznamují v hojné míře filmové verze populárních videoher. V týdnu došlo i na populárního Ratcheta a jeho plechového kolegu Clanka. Oba doskáčou do kin na začátku roku 2015. Na film dohlíží přímo vývojáři z Insomniac Games, což by mělo zaručit alespoň nějakou kvalitu, navíc podle prvního teaseru se zdá, že si film uchová humorné pojetí z videoherní série.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Final Fantasy Versus XIII má podle spekulací vyjít pro PS3 a PS4 - Final Fantasy Versus XIII je takový japonský Duke Nukem Forever. Vývojáři ze Square Enix o něm občas prohodí pár slov, ale něco konkrétního tu nemáme už řadu let. V týdnu se objevila spekulace, podle které bude hra znovu oznámena na letošní E3, přičemž vyjde nejen na next-gen konzoli PlayStation 4, ale i na PlayStation 3.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Rozšířena byla během týdne i sekce s PlayStation Network trofejemi, nově byly přidány hry Soul Sacrifice pro PlayStation Vita, Dead Island: Riptide a Star Trek.

Nejnovější články