Red Dead Online se dočká rybářských soutěží a zlatého brnění
zdroj: tisková zpráva

Red Dead Online se dočká rybářských soutěží a zlatého brnění

21. 2. 2019 11:42 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Update, který do Red Dead Online dorazí příští týden, by kromě griefingu a dalších změn popsaných v předchozím článku měl pokrýt taky zábavnější aspekty kovbojského života. Přidá několik nových zbraní, módy, a co je ze všeho nejdůležitější, soutěže v rybaření. Vzrušující, že? Jen abyste za tu největší rybku místo zlatých zrnek nedostali akorát brnění z kočičího zlata…

Jedním z nových způsobů, jak v Red Dead Online trávit čas, totiž bude událost Fool’s Gold. V ní jeden z hráčů oblékne blyštivé brnění a ostatní ho budou muset zneškodnit. Kdokoliv rytíře v zlatavé zbroji zabije, dostane body a navrch se stane nositelem brnění. Sám pak dostává body za zneškodněné prosťáčky, kteří nejsou hodni toho, aby na hlavě nosili zlatý kýbl.

Kromě obleků z kočičího zlata vás v novém updatu čeká taky trojice Showdown módů, Up in Smoke, Spoils of War a Plunder, kde budete soutěžit v nošení balíčků a navzájem si z hromádek krást.

Možná přijde řada i na nové závody, při kterých zároveň musíte prokázat schopnost střílet z koňského hřbetu. Takový biatlon na způsob Divokého západu. Hráči na PlayStationu 4 se navíc přednostně dostanou ke kláním, kde terče musíte trefovat v otevřených prostorách. A pak ještě rychle dojet do cíle.

Je mi ale jasné, že se nejvíc klepete na to rybaření. Jednotlivé výzvy vám poskytnou všechno, co k ulovení rybky snů budete potřebovat, nemusíte tedy řešit, jestli máte ten správný prut, třpytku a návnadu. V bažinách dostanete ráčky, u jezera žížaly, u řeky cvrčky, nic neshánějte. Můžete se plně soustředit na vylovení toho největšího kousku.

Red Dead Online zdroj: tisková zpráva   Red Dead Online zdroj: tisková zpráva

Kromě rozličných forem zábavy Rockstar do Red Dead Online přihodí taky nové emoty a outfity pro vaše parádivé kovboje či kovbojky. Do obchodů dorazí nová opakovací puška a vzácná dvouhlavňová brokovnice.

Pistolníci a pistolnice z PlayStationu 4 opět dostanou oproti xboxovým něco navíc. Své soky mohou nově podřezávat kapesním nožem, který v singleplayeru dostanete za sesbírání všech dinosauřích kostí pro Deboru. Jak na PlayStation 4, tak i na Xbox One ale bezplatný update dorazí shodně v úterý 26. února.

Nejnovější články