Říjnové PS Plus nabídne The Last of Us a baseball
zdroj: tisková zpráva

Říjnové PS Plus nabídne The Last of Us a baseball

26. 9. 2019 11:15 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Máme tady konec měsíce, ke kterému neodmyslitelně patří oznámení her z konzolového předplatného na ten následující. Xbox One se zatím nevyjádřil, PlayStation 4 naproti tomu přichází s nabídkou, která je napůl skvělá a napůl poněkud menšinová. Ale čím víc her ve vaší knihovničce, tím líp, ne?

Baseball je kolektivní pálkovací míčová hra, která se velké oblibě těší především v Americe, takže těžko říct, kolik lidí u nás nadchne přítomnost MLB The Show 19 v říjnovém PS Plus. Údajně je to jeden z těch povedenějších konzolových sportů, ale… pořád je to baseball.

zdroj: Archiv

Na druhé straně tady máme The Last of Us Remastered, port jedné z nejlepších her pro PlayStation 3 spolu s DLC Left Behind. Vzhledem k tomu, že na únor příštího roku se chystá pokračování, jde o celkem logický krok, který vám umožní dohnat případné resty a připravit se na příchod The Last of Us: Part 2. Pozdravujte Joela a Ellie.

zdroj: Archiv

Oba tituly, které jsou exkluzivitami pro PS4, si budete moct z PlayStation Store stáhnout od 1. října, přičemž vám zůstanou v knihovničce a můžete je hrát, dokud si platíte PS+. Do 30. září je v nabídce Batman: Arkham Knight a Darksiders 3, takže si je vyzvedněte, pokud jste tak ještě neučinili.

Nejnovější články