Rockstar vyslyšel modlitby. Red Dead Redemption 2 vyjde v listopadu na PC
zdroj: tisková zpráva

Rockstar vyslyšel modlitby. Red Dead Redemption 2 vyjde v listopadu na PC

4. 10. 2019 17:05 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Je to tady! Jedinečný simulátor kovbojského života od Rockstaru na PC zamíří ještě během letošního podzimu. Předobjednávky Red Dead Redemption 2 v Rockstar Games Launcheru s exkluzivními bonusy startují 9. října, ale pokud vás instalace nového klienta zrovna neláká, smutnit nemusíte. Na ostatní digitální obchody se taky dostane.

Rockstar Games Launcher si už na své počítače stáhly miliony lidí – jestli jste ochotní si ho nainstalovat a stojíte o Grand Theft Auto: San Andreas zdarma, máte čas už jen do 8. října.

Red Dead Redemption 2 bude první hrou v sérii, která se na PC dostane oficiálně, chybět nebudou grafická a technická vylepšení typická pro platformu. Spolu s nimi ale trpěliví hráči se svým vymodleným dítkem dostanou i pár nových misí, zbraní a podobně.

Chybět nebude ani multiplayerové Red Dead Online včetně všech předchozích updatů z konzolí. Naskočit budete moct rovnou do fáze s novými povoláními lovce hlav, obchodníka nebo sběratele.

zdroj: Archiv

Pokud si Red Dead Redemption 2 předobjednáte skrz Rockstar Games Launcher do 22. října, můžete si k němu vybrat zdarma dva z následujících titulů: GTA 3, GTA: Vice City, GTA: San Andreas, Bully: Scholarship Edition, L.A. Noire: The Complete Edition a Max Payne 3: The Complete Edition. S předobjednávkou dostanete také pár herních bonusů a 50 zlatých cihliček pro Red Dead Online.

Pokud vám tenhle launcher zrovna nevoní, předobjednávky v ostatních obchodech (Epic Games Store, Green Man Gaming, Humble Store, GameStop a další) začínají 23. října. Red Dead Redemption 2 se objeví i na Steamu – ale až v prosinci. Jinak na PC vyjde 5. listopadu letošního roku a půjde i o launchový titul streamovací služby Google Stadia. Tak vzhůru na Divoký západ!

Nejnovější články