Rozum vítězí: Furious 4 nevyjde pod značkou Brothers in Arms
zdroj: tisková zpráva

Rozum vítězí: Furious 4 nevyjde pod značkou Brothers in Arms

3. 9. 2012 12:12 | Téma | autor: Petr Poláček |

Rozum zvítězil nad marketingem a odlehčená kooperativní akce Brothers in Arm: Furious 4 tak nakonec nevyjde pod značkou Brothers in Arms. Naznačil to už nedávno šéf Gearboxu Rand Pitchford v rozhovoru pro CVG, kde uvedl, že se hra za poslední měsíce hodně změnila, což byl důvod, proč o ní nebylo slyšet. O víkendu během panelovky na PAX Prime pak Pitchford na rovinu separaci Furious 4 od značky Brothers in Arms potvrdil. Zaplaťpánbůh.

Pitchford redakci Kotaku vysvětlil, že odpojení hry od BiA série rozvázalo tvůrcům ruce, takže si mohli dovolit do hry implementovat nové prvky, které z ní udělaly hybrid více žánrů po vzoru Borderlands, což je napůl střílečka, napůl RPG. Neznamená to ovšem, že hra, která se do teďka jmenovala BiA: Furious 4, ale v budoucnu vyjde pod úplně jiným názvem, bude střílečka a RPG. Zmínka o Borderlands je evidentně jenom příklad. A co tedy čeká fanoušky série Brothers in Arms, kteří mohou na plánovanou arkádovou odbočku s klidem zapomenout?

Čeká je další vážnější titul po vzoru těch předchozích, jak Pitchford zmínil už před rokem na PAX 2011 a znovu si na to vzpomenul nyní. Možná, možná se něco v tomto směru dozvíme už během nadcházejícího Gearbox komunitního srazu, který se koná 15. září. Držme si pěsti, vážení!

Nejnovější články