Scénář k filmu podle Star Wars: Knights of the Old Republic už je prý skoro hotový
zdroj: tisková zpráva

Scénář k filmu podle Star Wars: Knights of the Old Republic už je prý skoro hotový

24. 5. 2019 13:25 | Téma | autor: Václav Pecháček |

Je obecně známo, že společnost Disney má s Hvězdnými válkami velké plány. Chystá několik seriálů i minimálně dvě další trilogie, jednu pod vedením Riana Johnsona (Poslední z Jediů), o další se mají postarat David Benioff a D.B. Weiss (Hra o trůny). Pro hráče asi nejzajímavější je ale nová zpráva, podle které se pracuje na filmu podle legendárního RPG Knights of the Old Republic.

Tři zdroje prozradily serveru Buzzfeed, že scénář k filmu už je skoro hotový – a že by teoreticky mohlo jít pouze o první díl potenciální trilogie. Scenáristkou je Laeta Kalogridis, díky jejímž scénářům vznikly filmy jako Alexandr Veliký, Terminator Genisys nebo Alita: Bojový Anděl.

Dokončení scénáře samozřejmě neznamená, že se filmu někdy dočkáme – pořád ještě může narazit na produkční problémy, nedostatek zdrojů, nebo se zkrátka scénář odpovědným lidem na vrcholu exekutivní pyramidy nebude zamlouvat. Ale pokud jste někdy chtěli vidět Revana, Malaka a Bastilu na stříbrném plátně, rozhodně máte důvod k optimismu.

Důvod k tomu zavdává i samotná prezidentka Lucasfilmu, Kathleen Kennedy. Ohledně filmu Knights of the Old Republic v dubnu prohlásila: „Ano, něco připravujeme, ale v současné době vůbec nemám tušení, jak to dopadne.“

Pravda, nezní to, jako kdyby se mělo za měsíc začít filmovat, ale lepší něco než nic. Aspoň se nám tu z předaleké galaxie postupně vynořuje další kandidát na onen bájný titul „výborného filmu podle počítačové hry“. I když za sebe musím říct, že Detektiv Pikachu se tomu hodně přiblížil. Ovšem nehodlám popírat, že bych bleskový útok viděl radši od Revana než od elektrické krysy.

zdroj: Archiv

Nejnovější články