SCORE 165 s Empire Earth III a Street Racing Syndicate
zdroj: tisková zpráva

SCORE 165 s Empire Earth III a Street Racing Syndicate

21. 10. 2007 10:10 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Aktuální číslo přednostně zhodnotilo listopadovou RTS a také radí, jak se prosadit v multiplayeru nejoblíbenějších her.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Na obálce nového SCORE je RTS Empire Earth III, kterou uvnitř na čtyřech stranách rozebírá v exkluzivní recenzi. Kromě toho najdete v aktuálním čísle časopisu ještě 18 dalších recenzí včetně Enemy Territory: Quake Wars, Settlers: Rise of an Empire, Company of Heroes: Opposing Fronts, Football Manager 2008 nebo FIFA 08. Inu, urodilo se. I tak ale SCORE nezapomíná ani na hry chystané a v preview rubrice se věnuje titulům jako je Unreal Tournament III, SimCity Societies (psáno z hratelné verze) nebo Mercenaries 2, popřípadě české dvojici Painkiller Overdose a Motorm4x. V rozsáhlých zoomech si pak budete moci přečíst všechno o hrách Project Origin a Far Cry 2. V tématických článcích tentokrát došlo na hraní o peníze, reportáž z návštěvy ve Valve a především podrobný článek o hraní multiplayeru přes net, ve kterém se (nejen) začátečníci dozví, jak se prosadit v Call of Duty 2, Warcraft 3 a dalších nejoblíbenějších online hrách.

    Úryvek z Empire Earth III recenze: Překvapilo nás, kolik je v takhle „ohrané“ hře svěžích nápadů. Když si odmyslíme originálně pojaté suroviny a opravdu příjemný systém upgradů (vylepšení si vybíráte přímo na jednotce jako speciální akci, ale upgrade pak platí pro všechny vojáky daného typu), pořád tu ještě zůstanou třeba vedlejší mise. To si takhle hrajete mapu, když se najednou objeví okno, které vám řekne, že se okolím potuluje fanatik a přemlouvá domorodce, aby se k němu přidali v boji za nejmenovanou „dobrou věc“. Což tito učiní – a váš úkol je fanatika najít a zničit. Hned se také dozvíte, k čemu to povede. Trestem za nesplnění úkolu mohou být třeba pravidelné útoky fanatikových pohůnků, odměnou pak naopak že se zbloudilé ovce vzpamatují a přidají se k vám. I když „vedlejší mise“ a „nepovinné úkoly“ dvakrát nemusíme, tohle nás celkem bavilo... [více v recenzi ve SCORE 165]
Na DVD se po přestávce znovu vrací oblíbený redakční pořad SCORE Live a znovu tu najdete čtyři plné hry – tentokrát jde o závody Street Racing Syndicate (69%, 2005), akční RPG Sudeki (60%, 2005), originální 2D bojovku Rag Doll Kung-Fu (světový průměr 70%, 2005) a střílečku Marine Sharpshooter 2: Jungle Warfare (38%, 2005). SCORE 165 je v prodeji od tohoto pátku.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články