Seznam výherců, kteří získali lístky na vyhlášení cen Česká Hra Roku 2015
zdroj: tisková zpráva

Seznam výherců, kteří získali lístky na vyhlášení cen Česká Hra Roku 2015

5. 5. 2016 18:00 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

V rámci festivalu animovaných filmů Anifilm se ve dnech 6. a 7. května koná v Třeboni tradiční videoherní akce GameDay, která pro návštěvníky představuje ideální příležitost seznámit se s domácí herní scénou. Krom přednášek tuzemských vývojářů a možnosti zahrát si tituly českých i zahraničních tvůrců je ale součástí GameDay 2016 i vyhlášení nejlepší české hry za rok 2015. A právě na tuhle slavnostní událost se třicítka vylosovaných, kteří se zapojili do naší soutěže, dostane zadarmo. Pokud jste soutěžili, hledejte své jméno v článku. Tady je kompletní seznam.        

Bohumil Sodoma
František Čanda
Jakub Holík
Jakub Janíček
Jakub Lanc
Jakub Šindler
Jan Neumann
Jiří Dorotík
Jiří Hřebejk
Karel Pokorný
Kristián Řehoř
Ladislav Král
Ladislav Týč
Luděk Hakl
Lukáš Fruth
Lukáš Chailazov
Lukáš Pilecký
Marek Petr
Matěj Bejček
Michal Dolejš
Michal Lorek
Milan Čážek
Nikolas Rašín
Otakar Melzer
Patrik Šafránek
Tomáš Fábin
Tomáš Musil
Tomislav Čečka
Vojtěch Krejčík
Zdeněk Pazour

Všem výše uvedeným pošlou (nebo už poslali) pořadatelé z České hry email s instrukcemi, jak se registrovat ke vstupu online.

Podrobnosti o vyhlášení nejlepších tuzemských her ve čtveřici kategorií najdete na stránce www.ceskahraroku.cz Mezi nominovanými tituly najdete třeba Československo 38-89, Blackhole, Mimpi Dreams, Novus Inception, Factorio, Dead Effect 2 a další. Zbývá dodat, že k vyhlášení dojde v pátek 6. května po 19 hodině v divadle J. K. Tyla. 

Ať už se ale chcete vyhlášení zúčastnit, nebo ne, pořád je tu samotná dvoudenní akce GameDay, jejíž program si můžete stáhnout za tímto odkazem. V jejím rámci si můžete vyzkoušet už vydané či připravované hry tuzemských tvůrců (Samorost 3, Chuchel, Blackhole), potkat se s vývojáři nebo si poslechnout jejich přednášky. K hlavním tahákům patří komentované představení Samorost 3 od Jakuba Dvorského, nebo prezentace hry Chuchel od Jaromíra Plachého, rovněž z Amanity.

Zatímco na vyhlášení hry roku potřebujete vstupenky, celý program GameDay 2016 je přístupný zdarma. Jak tedy praví heslo na stránkách festivalu: „Přijeďte vyzkoušet nejzajímavější nezávislé hry a poznat jejich tvůrce.“

Nejnovější články