Šílená akce může být v Rage 2 ještě bláznivější díky cheatům
zdroj: tisková zpráva

Šílená akce může být v Rage 2 ještě bláznivější díky cheatům

3. 4. 2019 11:20 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Staré dobré cheaty mi ve hrách občas chybí. Nejde jen o nesmrtelnost nebo nekonečné náboje, se slzou v oku vzpomínám na to, když jsem se po okruhu v Need for Speed 2 proháněla ve školním autobuse anebo v GTA: San Andreas vypnula gravitaci. Dneska už tohle ve hrách moc často nejde a i u Rage 2 jsem to považovala za aprílový vtípek. Akorát, že to vtip nebyl. Cheaty budou!

„Cheaty jsou součástí her od doby, kdy někdo poprvé napsal ‚idkfa‘ v původním Doomovi,“ tvrdí Peter Hastings, jeden z hlavních programátorů Rage 2. „Jsme hrdí, že pokračujeme v téhle tradici. Navíc je to sranda.“ Hastings si sám nejvíc oblíbil příkaz, díky němuž začnou z nebe pršet explodující barely. Nikdo netvrdil, že vás práce v Avalanche nepoznamená, že?

zdroj: Archiv

S pomocí cheatů ale můžete taky dávat nepřátele na jednu ránu, zapnout si elektrifikující pole kolem vlastního těla a smažit všechny, kteří se k vám přiblíží, vystřelovat auta do vzduchu a tak dále. Další speciální hračičky budou přibývat, jak to ale tak v dnešní době bývá, už nestačí jen zadat kód do textové konzole anebo hýbat páčkami ve správném sledu.

Dobrá zpráva je, že za cheaty nebudete muset platit a ano, budou ve všech verzích hry. Ti, kdo si zakoupí Deluxe edici hry, se k nim nicméně dostanou snáz. Trojici vylepšení budou mít k dispozici hned od začátku. Ostatní hráči budou muset v pustině najít přátelského mutantího kouzelníka, který jim cheaty za herní měnu prodá.

Když si Rage 2 předobjednáte, dostanete do cheatovacího menu funkci He’s on Fire, neboli hlas Tima Kitzrowa, experta na drsňácké hlášky, které demonstroval už v aprílovém traileru. Předobjednávkový balíček obsahuje taky jednu misi, zbroj a pistoli navíc.

Bohapusté pustošení se v Rage 2 započne 14. května na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One. BOOMSHAKALAKA!

Nejnovější články