Skyrim jako disneyovka díky modu, co měl hru rozběhnout na odpadním hardwaru
zdroj: tisková zpráva

Skyrim jako disneyovka díky modu, co měl hru rozběhnout na odpadním hardwaru

10. 8. 2015 10:16 | Téma | autor: Honza Konfršt |

Tak trochu disneyovku připomínají následující záběry a obrázky z modifikace pro The Elder Scrolls V: Skyrim. Původním záměrem tvůrce modu bylo upravit hru tak, aby slušně běžela a zároveň dobře vypadala na co možná nejnižším nastavení - s ohledem na tento záměrem modder UniqueUses buduje svůj koncept takzvaného Toon Skyrimu, který grafiku nejen zjednodušuje, ale především stylizuje do vysloveně pohádkové podoby.

Idea je jasná – podladit ve Skyrimu vše myslitelné a poté upravit vše potřebné tak, aby to šlo zároveň i hrát. Řeč je třeba o úpravě obličejů postav, cedulí a obecně prostředí tak, aby šlo vždy rozeznat o co jde, a aby hrou šlo stále hladce postupovat. Sami si udělejte obrázek ze záběrů videa, které však odhaluje jen minimalistickou verzi Skyrimu, neboli takzvaný potato režim hry, ale neodhaluje pravou tvář Toon Skyrimu.

Rozpracovanou verzi Toon Skyrimu si můžete dále prohlédnout v galerii níže. Stahovat a zkoušet však ještě bohužel nelze – modifikace zatím není na vydání připravená. Až bude, najdete ji na stránkách Nexus Mods. Modder UniqueUses navíc slibuje, že by čekání nemělo trvat dlouho.

Nejnovější články