Soutěž o předčasné zahrání Aliens vs Predator
zdroj: tisková zpráva

Soutěž o předčasné zahrání Aliens vs Predator

4. 2. 2010 22:22 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Kdo přežije nejdéle a stane se nejsmrtonosnějším druhem? Hraje se o účast v turnaji v plné verzi!

Obrázek zdroj: tisková zpráva Společnost CD Projekt vás ve spolupráci s Tiscali Games zve k unikátní příležitosti zahrát si netrpělivě očekávanou akci Aliens vs Predators týdenním předstihem před vydáním a ještě navíc vyhrát velmi zajímavé ceny. Buďte mezi prvními, kdo dostane jedinečnou šanci vyzkoušet si všechny schopnosti vetřelce, mariňáka či predátora v plné verzi hry. Zatímco v dnes ráno vypuštěném demu je pouze multiplayer a ještě k tomu velmi ořezaný, verze, o jejíž zahrání se tu soutěží, obsahově odpovídá plnému Aliens vs Predator, který vyjde až 19. února.

V soutěži se konkrétně hraje o místenky opravňující zapojit se do turnaje v Aliens vs Predator. Turnaj o zajímavé ceny, který se koná v pátek 12. února od 18:00 do 21:00 v pražské herně Battlezone na adrese Myslíkova 23, 111 50 Praha 1, se bude moci zúčastnit jen 8 vyvolených z řad čtenářů Tiscali Games.

Kdo z vás přežije nejdéle a stane se nejsmrtonosnějším druhem? To už záleží jen na vás. Jestliže se však na vás štěstí neusměje, nemusíte zoufat. V herně Battlezone budou další dva počítače, na kterých si bude moci Aliens vs Predator vyzkoušet každý, kdo bude mít zájem. Celkem tedy bude v herně 10 stanovišť a na všech poběží jinak ještě nedostupná plná verze jak se singleplayerem, tak se všemi mapami z multiplayeru.

Chcete-li se této soutěže zúčastnit, stáhněte si přiložený dotazník, vyplňte jej a se stručným motivačním dopisem, proč zrovna vy byste měli být vybráni pro účast v turnaji, jej odešlete na e-mailovou adresu tiscalisoutez@gmail.com. Soutěž trvá do čtvrtka 11. února, kdy také vyhlásíme jména vítězů, abyste se to včas dozvěděli a o den později mohli dorazit do herny pro zúčastnění se turnaje.

Více o Aliens vs Predator pro PC, PS3 a X360, který u nás CD Projekt vydá v češtině v den světové premiéry, v kompletním zpravodajství:

PC demo Aliens vs Predator je venku  [4.2.2010 10:10 - chewiedc]
DirectX 11 obrázky z Aliens vs Predator  [19.1.2010 10:10 - levis]
O českém vydání Aliens vs Predator  [14.1.2010 21:21 - levis]

zdroj: vlastní

jd

Nejnovější články