Speciální balení Mass Effect a český termín
zdroj: tisková zpráva

Speciální balení Mass Effect a český termín

19. 5. 2008 14:14 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Hru v luxusní plechové krabici lze získat pouze z Xzone. + CD PROJEKT O DATU VYDÁNÍ

Internetovému obchodu Xzone se podařilo připravit speciální nabídku, kterou jinde v ČR nenajdete. Každý, kdo si tam pořídí (nebo již dříve předobjednal) českou PC verzi Mass Effect, ji při zachování stávající ceny (899 Kč) automaticky obdrží v luxusní plechové krabici (uvnitř níž bude kompletní normální balení). Box má rozměry 205x147x44 mm a byl vyroben v Číně z 0,5 mm silného plechu. Tisk obrázkového motivu ze hry proběhl přímo na plech, čili žádná sampolepka. Toto balení, připomínající sběratelskou verzi, je ideální pro fajnšmekry, kteří si ho chtějí vystavit doma ve vitríně. Je však kusově omezeno a po rozebrání zásob už vzhledem k vysokým výrobním nákladům nebude doděláváno v další várce.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Lokalizačního manažera CD Projektu Milana Czarnowského jsme posléze požádali o oficiální vyjádření ohledně termínu pro Českou republiku. Skutečně se oproti zbytku Evropy o něco pozdrží, ale nemělo by to být až na konec června, jak odhadovalo Xzone:
    Vydání CZ/ENG verze hry Mass Effect se plánuje na 19.6.2008. Zpoždění vydání hry v ČR oproti EU verzi je minimální, ve hře je více než 1200 normostránek textu, český překlad sice byl hotov už začátkem ledna, ale dlouho se čekalo na konverzi hry na PC a trochu času zabere pořádně otestovat hru o tak velkém rozsahu lokalizace. A kvalita je u nás jako vždy na prvním místě.
CD Projekt už má rovněž dokončen překlad (původně xboxového) přídavku Bring Down the Sky, který bude pro českou PC verzi Mass Effect dán ke stažení později - zatím BioWare tento addon nijak neřeší, protože mají dost práce se základní hrou.
zdroj: vlastní, Xzone

jd

Nejnovější články