Spekulace: Dishonored II vyjde v roce 2016 s novým hrdinou
zdroj: tisková zpráva

Spekulace: Dishonored II vyjde v roce 2016 s novým hrdinou

6. 3. 2014 19:40 | Téma | autor: Ladislav Loukota |

Vzhledem k tomu, že se Dishonored setkal jak s pozitivními ohlasy u hráčů, tak účetních Bethesdy, oznámení pokračování by bylo jedině logické. Nedávný drb tvrdil, že oznámení pokračování s názvem "Dishonored 2: Darkness of Tyvia" je na spadnutí, přičemž k plnému uvedení by mělo dojít během E3. Nyní "jaksi unikl" i celý plakátek z oné inkriminované prezentace. Je-li pravá, nabízí několik obecných informací o možné podobě možného Dishonored II.

Vývoj hry si údajně ponechali tvůrci z Arkane Studios, přičemž k vývoji využívají id Tech 5 engine. Zajímavěji zní změna protagonisty i lokace. Nový hrdina je celkem logický, Corvova cesta byla v jedničce celkem uspokojivě uzavřena. Nová postava se pak podle jedné ikonky postaví samotnému Outsiderovi, jehož se pokusí zničit. To zní jako solidní výzva. Navíc by tento boj měl probíhat v novém prostředí, Tyvii.

Prezentace rovněž zmiňuje přístup hráčů do bety nového(?) Dooma, kterým se už nyní pyšní hráči, co si předobjednali Wolfenstein: The New Order. Puntičkáři nebo všímaví lidé ale vypichují, že v tomto konkrétním bodě je v prezentaci gramatická chyba, což hodnověrnosti celé kauzy zrovna nepřidává. Podle jistých zdrojů je však důvodem skutečnost, že se jedná o ranou verzi dokumentu. Což je zase celkem uvěřitelné.

Hra podle tohoto zdroje cílí na vydání v roce 2016 pro PC a konzole značky Xbox a PlayStation (zcela jistě nové generace, ačkoliv uvedení pro konzole z přelomu milénia by patřilo mezi kuriozity století...). Zahraniční weby se nyní snaží vymlátit vyjádření z Arkane a Bethesdy, uvidíme tedy, jak se celá situace ještě vyvrbí. Rozhodně není pravost informací vyloučena, vše působí celkem hodnověrně.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články