Staňte se magnátem automatizace potravinářského průmyslu v Automachef
zdroj: tisková zpráva

Staňte se magnátem automatizace potravinářského průmyslu v Automachef

24. 7. 2019 11:30 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Logická hříčka Automachef vám na první pohled možná připomene Overcooked, víc než to se ale svou hratelností podobá třeba Factoriu, Satisfactory nebo stařičkým The Incredible Machine. Ujmete se v ní továrny na průmyslově zpracovávané jídlo a skrz řešení logických hádanek musíte zařídit, aby vše běželo jako na drátkách a bez zásahu lidských zaměstnanců, hezky automatizovaně.

Strategie o továrnách na jídelní sny sice vychází pod stejným vydavatelem Team 17 jako obě Overcooked, stojí za ní ovšem jiné studio, Hermes Interactive. To má zkušenosti z vývoje strategického tycoonu o lodní dopravě.

Kampaňový mód Automachef před vás postaví nejrůznější výzvy, s nimiž se budete muset poprat díky přednastavené nabídce strojů, které bude na ploše kuchyně potřeba strategicky rozmístit. Spousta pásů, grilů, obraceček a dalších serepetiček. Kromě nedostatku párků vás může potkat třeba i nepříjemná událost v podobě ohně, svým robotům tedy musíte zajistit taky náležitou požární ochranu.

zdroj: Archiv

Mimo kampaně na vás čekají taky úrovně s kontrakty, kde se musíte vypořádat s velkým objemem objednaného zboží v co nejkratším čase, a taky sandbox, kde si prostě jen můžete postavit továrnu na konzervy z vašich nejdivočejších snů. Pokud tedy sníte o tom, že se stanete největším výrobcem mražené pizzy na světě.

Automachef vychází na Nintendo Switch a na Steamu, kde kromě předpřipravených výzev nabízí taky podporu pro moddery. Můžete se tedy vrhnout třeba na tvorbu vlastních ingrediencí, postupů, receptů nebo scénářů. Představivosti v oblasti zpracovávání jídla se meze nekladou, minimální vstupní vklad do vašeho potravinářského impéria činí 15 eur, s momentální 10% slevou ještě o euro a půl méně.

Nejnovější články