StarCraft II modifikace nabízí arénovou střílečku až pro čtyři hráče
zdroj: tisková zpráva

StarCraft II modifikace nabízí arénovou střílečku až pro čtyři hráče

12. 3. 2015 18:15 | Téma | autor: Honza Konfršt |

V minulosti jsme již zažili několik pokusů předělat prostřednictvím modifikace StarCraft II do third-person akce, ale každá další povedená může jenom potěšit. Psionic Warfare není kompletní předělávka nebo plnohodnotná akční hra. Jde spíše o arénovou střílečku, která dokazuje flexibilitu enginu, ale co na tom záleží, když jde kratochvíli zábavnou, jak se můžete sami přesvědčit. Nejdříve se ale podívejte na video, abyste věděli, co vás čeká.

Psionic Warfare: Total Destruction nabízí hráčům čtveřici úrovní, pětici hratelných tříd a čtyři herní režimy včetně kooperace pro čtyři hráče. Dále vás ve hře vedle tradiční third person akce čekají též souboje po vzoru MechWarrior a tvůrci navrch přidávají i vlastní dabing.

Nejedná se tedy o žádnou rychlokvašku, a pokud si chcete tuto modifikaci zahrát (protože StarCraft Ghost se nikdy nedočkáme), můžete zamířit například na Blizzard Arcade. Modifikace je rozdělená do dvou verzí, každá z nich obsahuje dvě z celkových čtyř arén, a tvůrci zároveň upozorňují, že k hraní potřebujete poněkud výkonnější železo. Na noteboocích si opravdu nezahrajete.

Bližší informace o modifikaci naleznete na stránkách modařské komunity.

Nejnovější články