Steam se proměnil v nadmíru útulnou chaloupku slev
zdroj: tisková zpráva

Steam se proměnil v nadmíru útulnou chaloupku slev

21. 12. 2018 15:30 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Vánoce, to je stromeček, cukroví, Ježíšek a samozřejmě taky zimní slevy na Steamu. Ekonomická složka karetních her sice Valve moc nejde, se svými sezónními výprodeji si nicméně dává záležet vždycky. Letos na vás kromě oblíbených herních slev čeká i chaloupka plná překvapení, kde můžete dostat nějaké ty ozdůbky na profil.

Chaloupka přichází se sběratelskou minihrou. Každý den si můžete otevřít jedno okýnko, takže jde v podstatě o opožděný adventní kalendář. Stejně jako v případě čokolád, když některý den na políčko zapomenete, můžete si ho vybrat i zpětně. Ale pozor, pouze do 3. ledna, pak nekompletní kolekce i se zasněženým domečkem zmizí navždy.

Ve stejný den úderem 22. hodiny skončí také samotný zimní výprodej. A co že si to tedy letos můžete pořídit? Výběr na hlavní stránce je personalizovaný, takže mi hned nahoře svítí minimálně 50% sleva na celou sérii Assassin’s Creed, tedy i podzimní Odyssey pořídíte za třicet eur.

Stejné množství peněz ale můžete investovat i do zdařilého RPG Pathfinder: Kingmaker. Slevy až 80 % platí i na sérii Metal Gear Solid, což znamená MGSV: Ground Zeroes za čtyři eura. Náš desítkový Phantom Pain zatím zlevnil jen o třetinu, na 20 eur.

Tuzemské Kingdom Come: Deliverance šlo s cenou na polovičních 25 eur, za season pass pak dáte dalších necelých dvanáct. Letošní pánbíčkářské Far Cry 5 stojí 24 eur, bývalá královna battle royale her PlayerUnknown’s Battlegrounds klesla na 20 eur.

Stále ještě opečovávanou multiplayerovou střílečku Tom Clancy’s Rainbow Six Siege si můžete koupit v startovní edici za 9 eur nebo v té nejkompletnější za 35, na které zlevňuje ze skoro 120. Taktická tahovka XCOM 2 je v 75% slevě na příznivých 12 a půl eura.

Za patnáct eur pořídíte třeba i vynikající loňskou záležitost Hellblade: Senua’s Sacrifice a seznam by mohl pokračovat ještě na mnoho a mnoho dalších stran, protože do slev šlo přes 15 000 položek. Takže prostě zkontrolujte své seznamy přání, případně ty svých blízkých, pokud pokukujete po nějakých herních vánočních dárcích.

Současně probíhá také hlasování o nejlepších a nejzajímavějších hrách uplynulého roku, o kterém se podrobněji ve svém článku rozepsal Vašek. Slevy potrvají do 3. ledna a dost možná se bude ještě dál zlevňovat. Stránka s chaloupkou vás přinejmenším žádá, abyste ji navštívili ještě o Štědrém dnu, protože si pro vás připravila překvapení.

Nejnovější články