Strategie GhostControl připomíná londýnské Krotitele duchů
zdroj: tisková zpráva

Strategie GhostControl připomíná londýnské Krotitele duchů

28. 1. 2014 17:31 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Představte si kombinaci XCOM, Theme Hospital a Krotitelů duchů. Alespoň tímhle mixem se zaklínají tvůrci nezávislého titulu GhostControl Inc., který jako by z oka vypadl právě klasické hollywoodské duchařské komedii. Což není nic špatného, kdo by nechtěl nahánět duchy po Londýně s vlastním týmem lovců?

Právě ve správě vašeho týmu bude ležet nemalá část zábavy celého GhostControl Inc. Společně s vámi ale budou nahánět duchy i konkurenční firmy. Na vás bude tedy na začátku pořídit si nejen perspektivní tým, nacpat jim protiduchové(?) pušky, ale i koupit auto a vyrazit po Londýně podle toho, kdo se vám ozve s nouzovou zprávou.

Jakmile dorazíte k domu, bude na vás, jak přistoupíte k lovu na ducha, jak budete hýbat s celým týmem a co použijete za prostředky. Někdy bude stačit past, někdy bude třeba sáhnout po věrné pušce, ale ta zase může způsobit škody na majetku. A o management vaší firmy zde půjde především. Vaši svěřenci se budou cvičit, postupně se budou odemykat nové předměty i nepřátelé a výzvy.

Na oficiálních stránkách je uváděná herní doba kolem dvaceti hodin, ale pokud se GhostControl Inc. povedla, může to při solidní znovuhratelnosti být i víc. Ve hře najdete osmnáct unikátních duchů a samotný Londýn se bude pyšnit i známými pamětihodnostmi jako je Buckinghamský palác, Big Ben, London Eye, katedrála sv. Pavla a další.

...

Nejnovější články