Tahová strategie Legions of Ashworld láká pouští, armádami a ručně kreslenou grafikou
zdroj: tisková zpráva

Tahová strategie Legions of Ashworld láká pouští, armádami a ručně kreslenou grafikou

3. 6. 2014 10:35 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Na rovinu se přiznám, že nebýt článku na RPS, na Legions of Ashworld bych nepřišel. Ale tak už prostě informace plynou a já je předávám dál. A vy nejspíš budete také, pokud je ve vašem okolí někdo, kdo má rád tahové strategie s RPG prvky, budování armád, cestování světem a utváření vlastního virtuálního osudu.

Legions of Ashworld si můžete koupit za deset eur na oficiálních stránkách, případně hře přihodit palec nahoru na Steam Greenlight, kam se snaží probojovat. Legions of Ashworld se odehrává v titulním světě, který připomíná Blízký východ, se pouštěmi, oázami a chlapíky s kníry. Ano, je to trochu stereotyp, ale milý.

Jelikož jde o fantasy, najdete ve hře i čaroděje, mytologická monstra a spoustu vládců, se kterými se můžete spojit či je porazíte na hlavu a připojíte ke své říši. Legions of Ashworld je hrou ryze statistickou a nepočítejte tedy s tahy jednotek po mapě.

Prim zde hraje správa zdrojů, jednotek a spojenectví, ale když už dojde na střet, odehraje se ve sféře čísel. Poukazuje na to i trailer, ve kterém, pokud nebudete dávat pozor, lítou bitvu přehlédnete.

Za hrou stojí nezávislé studio Jugilus, které na Legions of Ashworld pracuje už nějaký ten pátek a plnou verzi vydalo 28. května. Momentálně se snaží dostat skrz Greenlight na Steam, protože jde samozřejmě o lepší způsob propagace a prodeje, než skrz internetovou šeptandu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články