Thief 4 bude víc než jen stealth (akce)
zdroj: tisková zpráva

Thief 4 bude víc než jen stealth (akce)

20. 4. 2012 9:38 | Téma | autor: Adam Homola |

Tvůrci z Eidos Montreal, kteří už nějaký ten pátek potají kutí Thief 4, nás teď trochu vyplašili. V rozhovoru pro nové číslo anglického Oficiálního Xbox Magazínu totiž prozradili, že Thief 4 bude víc, než jen stealth akce. Než začnete panikařit, tak pozor: “Při oživování takovéto kultovní značky čelíme spoustě překážek, ale my k tomu přistupujeme jako k nové značce. Ducha originálu budeme respektovat podobně, jako jsme to udělali s Deus Ex,” řekl v rozhovoru pro OXM Stephane D’Astous, hlavní manažer Eidos Montreal.

Což je ve výsledku vlastně dobrá zpráva. Deus Ex: Human Revolution se povedl velmi - přinesl nové nápady, působil svěže a přitom respektoval originál. V recenzi od Lukáše dostal dokonce desítku. D’Astous také řekl, že on a jeho kolegové nechtějí dělat tu stejnou hru pořád dokola, chtějí přinášet vlastní nápady a inovovat. Na hře prý navíc začalo pracovat mnohem více lidí z různých koutů světa, což jí slovy D’Astouse dodá svěží nápady.

Thief 4 je ve vývoji už dlouhou dobu a zatím jsme se o hře nic moc nedozvěděli. Kromě několika kreseb a kusých informací o tom, že ve hře bude i online prvek a pojede na Unreal enginu (která hra na něm dnes nejede?). Navíc by měl být první trailer na hru už hotový. Dočkáme se velkého odhalení na letošní E3? Je to dost možné. Mezitím si pamětníci mohou projít prvního i druhého Thiefa z GOG.com.

Nejnovější články