Thief pod drobnohledem a další články z Konzolista.cz
zdroj: tisková zpráva

Thief pod drobnohledem a další články z Konzolista.cz

25. 5. 2013 12:10 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Plné ruce práce měly tento týden na konto představení Xbox One všechny herní magazíny, ale naši kolegové z Konzolista.cz obzvlášť, když se na konzole specializují. Vedle návalu novinek o Xbox One se ale na Konzolista.cz objevila řada dalších informací o hrách pro PlayStation a Nintendo platformy, které by vás mohly zajímat. Výběr těch nejzajímavějších najdete v článku po rozkliku. Ještě předtím si ale možná budete chtít přečíst, jak v recenzi na Konzolista.cz dopadla střílečka Metro: Last Light, potažmo na vás čeká článek shrnující informace o chystané stealth akci Thief.

Šéf SCEE nevěřil v úspěch Gran Turisma - Závodní série Gran Turismo má na kontě 70 milionů prodaných kopií. V současnosti navíc vzniká šestý díl, který jistě toto číslo navýší, možná na rovných osmdesát. Na začátky série nyní zavzpomínal Jim Ryan, v současnosti šéf Sony Computer Entertainment Europe, který moc nevěřil tomu, že první díl bude tak úspěšný.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Vyšel Men’s Room Mayhem, první trailer a reklama - V týdnu vyšla na Playstation Vita hra Men’s Room Mayhem, v níž se hráč stará o čistotu na pánských toaletách. Vývojáři připravili v tomto týdnu i první trailer s několika záběry ze hry, no a na internet se i dostala reklama, která nepotřebuje další komentář.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

První informace o hře Freedom Wars - Sony tento týden oznámila, že pro Playstation Vita připravuje zajímavou hru Freedom Wars, odehrávající se v budoucnosti, kdy lidé žijí od narození ve věznicích Panopticon. Informací moc nebylo, ty přišly až nyní díky magazínu Famitsu, který přinesl menší preview.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Xbox 360 ještě neumírá, Microsoft na E3 oznámí něco velkého - Když vycházela konzole Xbox 360, Microsoft okamžitě pohřbil původní Xbox. Tato situace by se ale neměla opakovat na podzim, až vyjde nový Xbox One. Microsoft totiž nyní oznámil, že hodlá Xbox 360 dále podporovat, přičemž hned za pár týdnů udělá ohledně této konzole velké oznámení.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

EA oznamuje DLC China Rising pro Battlefield 4 - EA tento týden konečně potvrdila Xbox One verzi akční hry Battlefield 4 a stanovila datum vydání na 29. října. To ovšem není jediné oznámení. Dále bylo potvrzeno první multiplayerové DLC, které se bude jmenovat China Rising, přičemž ho zdarma dostanou všichni hráči, kteří si hru předobjednají.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Sniper Elite V2 na Wii U bez multiplayeru a DLC obsahu - Aktuálně se na konzoli Nintendo Wii U dostává hra Sniper Elite V2. Když byla tato verze oznámena, vývojáři nám slibovali, že nabídne všechen obsah ostatních verzí, navíc i několik bonusů spojených s Wii U Gamepadem. Protože se hra hřeje už několik hodin na pultech obchodů, přicházejí docela špatné informace pro všechny, kteří si chtěli Wii U verzi koupit.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

EA bude mluvit o Star Wars hrách už na E3, připravuje nový Battlefront - EA nedávno získala od Disney exkluzivní licenci na značku Star Wars, takže bude moci v následujících letech vytvářet spoustu her čerpajících z tohoto slavného univerza. EA zatím nehodlá žádnou hru oficiálně oznamovat, ale něco málo se dozvíme už na E3, kde povede diskuzi na téma Star Wars her, které budou využívat Frostbite engine.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Odhalení box artu hry Forza Motorsport 5 - O box artech se moc nepíše, ale když jde o to, jak budou vypadat krabičky her pro právě oznámenou konzoli, je to něco jiného. Jako první tu máme ukázku přebalu závodní hry Forza Motorsport 5, která je ve vývoji pro Xbox One.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Avalanche jsou nadšeni z Xbox One, PS4 je ovšem výkonnější - Když už se i Microsoft pochlubil svou konzolí Xbox One, začínají se na internetu objevovat nejrůznější rozbory hardwaru a výkonová srovnání s PS4. Srovnávací rozbory zatím ukazují, že v hrubé síle vyhrává konzole od Sony, což nyní potvrdil i Linus Blomberg z Avalanche Studios (Just Cause).

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn vyjde na PS3 koncem srpna - Square Enix tento týden oznámila, že MMORPG Final Fantasy XIV: A Realm Reborn vyjde na konzoli Playstation 3 v Evropě 27. srpna letošního roku, navíc si fanoušci budou moci zakoupit i speciální limitovanou edici s několika pěknými bonusy.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Housemarque připravuje nástupce Super Stardust exkluzivně pro Playstation 4 - Studio Housemarque (Dead Nation, Outland a Super Stardust HD) oznámilo, že pro Sony připravuje duchovního nástupce hry Super Stardust (název zatím není upřesněn), který bude určen exkluzivně pro next-gen konzoli Playstation 4. Kromě toho pracují ještě na další hře pro Playstation 4, která bude odhalena později.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

LittleBigPlanet dostane DLC s motivem Mass Effectu - Vývojáři z Media Molecule sice v současnosti pracují na několika nových hrách pro Playstation Vita a Playstation 4, ale pořád se starají o updaty pro svůj hit LittleBigPlanet. Tento týden byl vydán nový balíček, který je inspirován sci-fi ságou Mass Effect od studia Bioware.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články