Thiefem inspirovaný The Dark Mod vychází jako samostatná hra
zdroj: tisková zpráva

Thiefem inspirovaný The Dark Mod vychází jako samostatná hra

9. 10. 2013 18:32 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Ještě jednou zavzpomínáme na Thiefa, i když ne přímo na původní hru. Po dlouhém vývoji byl vydán The Dark Mod, původně modifikace pro Dooma 3, z níž se stala samostatná hra. Tvůrci z Broken Glass Studios nyní oznámili, že projekt vstoupil do verze 2.0 a můžete si jej stáhnout na oficiálních stránkách (které jsou kvůli zájmu hráčů momentálně mimo provoz).

Tvůrci se samozřejmě nemohou vydat cestou, kdy by svému projektu říkali Thief, ale zmíněná hra je samozřejmě přiznaným zdrojem inspirace. Takže vás čeká plížení a kradení s lukem v pazourách v atraktivním fantasy světě. Pokud hledáte pokračovatele Garretta a nechce se vám čekat na vydání nového Thiefa, The Dark Mod by mohl být příjemným řešením vašich potřeb.

Pro tým bylo vytvoření standalone hry z modifikace velmi náročné. „Přechod na samostatnou hru představoval mamutí porce práce. Jde doslova o stovky prvků, které jsme museli nahradit, a kolem sedmdesáti map, které jsme museli kontrolovat, jestli se něco nerozbilo.“ Vývojáři si každopádně slibují, že přechod na samostatnou hru přiláká velké množství nových hráčů, protože si už nebudou muset kupovat Doom 3, aby si The Dark Mod zahráli.

...

Nejnovější články