To nejlepší z Games.cz - do nekonečna a ještě dál! Tentokrát i s kamarády.
zdroj: tisková zpráva

To nejlepší z Games.cz - do nekonečna a ještě dál! Tentokrát i s kamarády.

22. 7. 2018 16:30 | Z redakce | autor: Redakce Games.cz |

V e-mailové schránce se nám pomalu začínají kupit maily o Gamescomu, ale ještě než se k němu dostaneme, máme pořád co hrát. Třeba za pár dnů tu budeme mít obří, vlastně zatím největší update do No Man’s Sky, tentokrát i s multiplayerem. A většina z nás je na tenhle unikátní kousek pořád zvědavá a minimálně část redakce uvažuje, že se příští týden zase vydá do kosmu. Kam se ale nevydáme, je slibně vypadající akce Fear the Wolves, jejíž alfa je natolik nehotová, že tvůrci start předběžného přístupu raději o pár týdnů odložili. Ale nevadí, napůl rozbitých her je na trhu hromada a my si raději počkáme.

Recenze

Nezapomeňte také na náš newsletter, ve kterém můžete dostávat pravidelnou dávku toho nejlepšího z Games.cz rovnou do své emailové schránky:

games-odebiratnovinky_button zdroj: tisková zpráva

Hardware

Novinky

Fortnite
První oficiální turnaj Epicu ve Fortnite se hrubě nepovedl
V herním éteru momentálně nenajdete většího giganta než Fortnite. Mohutný úspěch její interpretace žánru battle royale je až šokující, když vezmete v úvahu, že původní hra je o kooperativním střílení zombíků a s PUBG nemá vůbec nic společného, ale dokonce i mistr se může někdy utnout. To dokázala první oficiální e-sportová soutěž od Epic Games, která skončila katastrofou.
Fear the Wolves
Fear the Wolves dnes nakonec nevyjde. Odsouvá se o několik týdnů
Dnes měli všichni obrnění zájemci dostat příležitost k zakoupení vstupu do rozpracované verze stalkerovské battle royale Fear the Wolves. Jenže před týdnem spuštěná uzavřená beta ukázala, že toto rozhodnutí bylo předčasné. Studio Vostok Games na základě ohlasů dobrovolných testerů odkládá spuštění early access verze o „několik týdnů“. Lepší rozhodnutí udělat nemohli.
No Man's Sky
Hello Games předvádí nejambicióznější update No Man’s Sky v pohybu
Obrovský update Next rozšíří samotářské No Man’s Sky o plnohodnotný multiplayer už příští týden, kdy bude hra zároveň debutovat na Xbox One. O tom jsme psali nedávno, ale teď tvůrci z Hello Games představují Next v pohybu, a hlavně se rozpovídali i o dalších novinkách, přídavcích a vylepšeních, které do hry doposud největší update přidá. A věřte, že to zdaleka nebude jenom o multiplayeru.
roguetrooper
Režisér Warcraftu natočí film podle komiksu Rogue Trooper
Mezi každoroční nálož komiksových filmů od Marvelu a nejen od něj se brzy pokusí vklínit nový kousek. Jmenuje se Rogue Trooper, možná ho znáte podle stejnojmenné hry z roku 2006 a určitě znáte i jeho režiséra. Film totiž natočí Duncan Jones, režisér dva roky starého filmu Warcraft: První střet.
Middle-Earth: Shadow of War
Z Shadow of War zmizely loot boxy, naopak přibylo vyprávění
Když jsem někdy na konci minulého roku pařil Middle-earth: Shadow of War, ani jsem si nevšiml tolik propíraných loot boxů, ze kterých na vás za reálné peníze vyskakovali bonusoví skřeti, a rozhodně mi nechyběly. Proč bych se měl ochuzovat o nejlepší část celé hry, vlastnoruční verbování nových zrůdných poskoků? Loot boxy byly ve hře prostě tak nějak navíc, i když vlastně ničemu aktivně neškodily, a tvůrci evidentně souhlasí. S okamžitou platností je ze hry vymazali.
Just Cause 4
Od tornáda po přitahovací hák: série videí představuje všechny hlavní prvky Just Cause 4
Zatímco listopad bude nejspíš patřit Falloutu 76, prosinec si pro sebe zase urve Rico Rodriguez a jeho divoká sandboxová akce Just Cause 4. Ta chce na jedné straně nabídnout více téhož, ale na straně druhé hodlá třemi hrami zformovanou šablonu nafouknout do ještě větších rozměrů a posunout ji zase o kousek dál. A v tom má tvůrcům ze studia Avalanche pomoct především nový engine Apex.
Two Point Hospital
Léčba pozoruhodných nemocí začne v Two Point Hospital koncem srpna
Těch 21 let uteklo jako voda, co říkáte? V roce 1997 nám studio Bullfrog Productions svým titulem Theme Hospital dokázalo, že manažerská strategie z depresivního nemocničního prostředí může být pořádá sranda. A dlouhé roky jsme čekali na skutečného nástupce v podobě Two Point Hospital. Obavy nejsou namístě. Vtip je z videí dobře patrný a jádro vývojářů se za tu dobu vlastně moc nezměnilo.
Panzer Corps 2
Druhoválečná strategie Panzer Corps 2 naváže na odkaz slavného Panzer Generala
Generálské řemeslo vypadá v tahově strategických počítačových hrách tak jednoduše. Vaše divize jsou rozloženy na přehledné mapě jako figurky na šachovnici, vy některou z nich pohnete, vystřelíte, sledujete, jak se ukazatel nepřátelských počtů přelévá do červených čísel… Takovouhle fantazii nabídl historickým fajnšmekrům kultovní Panzer General i jeho duchovní nástupce Panzer Corps, a kdo by měl chuť na vylepšeného, moderního a mnohem krásnějšího příbuzného, určitě musí napjatě sledovat Panzer Corps 2.
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands
Další velký update rozšiřuje Wildlands o realistický mód a přifukuje PvP
Special Operation 1 přinesla mimo jiné Sama Fishera, jenže to bylo před pár měsíci. Teď je červenec a Special Operation 2 už klepe na dveře. Taktická stealth akce Ghost Recon Wildlands dostane nový velký update za pár dnů, zahrají si ho zadarmo všichni majitelé původní hry a radost budou mít hlavně ti, co volají po větší realističnosti a hardcore hratelnosti.
Total War: Rome II - Rise of the Republic
Příští kampaň pro Total War: Rome II zamíří do krušných začátků rané republiky
Řím nebyl postaven za den, a kdyby pár důležitých dějinných událostí dopadlo trošku jinak, taky nemusel být postaven vůbec nikdy. V roce 400 př. n. l. byla mladá republika obklopená nepřáteli, a ač už století žila osvobozená zpod tyranského područí Tarquinia Superba, její svoboda balancovala na ostří meče. Právě do tohoto turbulentního období je zasazeno nové DLC pro Total War: Rome II jménem Rise of the Republic.
horizon frozen wilds aloy
Tvůrci Horizon rostou jako z vody, na další díly tak dlouho čekat nebudeme
Co se stane, když uděláte komerční hit, který prodá miliony kusů? Inu, stát se může spousta věcí, ale v případě Guerrilla Games je to velká expanze. Studio, která má nyní kolem 250 zaměstnanců, se chce v brzké době rozrůst minimálně na 400 lidí, a ještě se stěhuje do úplně nových prostor. Cíl toho všeho je jednoduchý: vydávat hry mnohem častěji.

Videa

Nejnovější články