To nejlepší z Games.cz - novinky a trailery z The Game Awards
zdroj: tisková zpráva

To nejlepší z Games.cz - novinky a trailery z The Game Awards

10. 12. 2017 18:38 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Tentokrát nemůžeme začít nijak jinak, než zmínkou o akci The Game Awards. Nejde přitom ani tak o ceny samotné, jako o řadu oznámení a nových trailerů, které na akci dostaneme. Letošní ročník nebyl nijak pozadu a tak se můžete níže pokochat novými trailery z Metro Exodus, Soul Calibur VI, Playerunknown's Battlegrounds, Fortnite, ale třeba taky z Death Stranding. V případě posledního jmenovaného nejsme pořád o nic chytřejší než před několika měsíci, ale zároveň jsme opravdu zvědaví, co na nás Hideo Kojima vlastně chystá. A už konečně chceme vidět záběry ze samotného hraní... No, už nebudeme zdržovat, pusťte se do všech těch nových trailerů a oznámení sami:

Recenze

Nezapomeňte také na náš newsletter, ve kterém můžete dostávat pravidelnou dávku toho nejlepšího z Games.cz rovnou do své emailové schránky:

games-odebiratnovinky_button zdroj: tisková zpráva

Novinky

Assassin's Creed IV: Black Flag
Ubisoft hráčům zdarma nadělí World in Conflict a Assassin’s Creed IV: Black Flag
Dnes jsme vás již informovali o záhadné štědrosti, která postihla Ubisoft před blížícími se Vánocemi. The Division se dočkala největšího bezplatného updatu své dvouleté historie, bude k vyzkoušení zdarma a k jejímu pořízení vám stačí jen třetina původní ceny. Ale Ubisoft nám chce dát víc. Mnohem víc. Úplně zdarma dva luxusní kousky – realtime strategii World in Conflict a pirátskou Assassin’s Creed IV: Black Flag.
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
Rainbow Six Siege slaví 25 milionů hráčů vydáním DLC Operation White Noise
Hráči týmové akce Rainbow Six Siege mohou s updaty počítat minimálně další rok a jejich počet neustále roste. Nedávno hra přesáhla milník 25 milionů registrovaných hráčů, kteří se mohou pustit do nového DLC Operation White Noise.
Assassin's Creed Origins
Hráče Assassin’s Creed Origins čeká hardcore obtížnost i Horda
O Ubisoftu se aktuálně nedá říct, že by zanedbával péči o své tituly po vydání. Season pass je už dnes samozřejmostí, nicméně o nějaký ten dodatečný obsah nejsou ochuzeni ani hráči, kteří za hru další peníze utrácet nechtějí. Kromě edukativního módu Discovery Tour se Assassin’s Creed Origins v průběhu prosince dočká i zdarma dostupného updatu, které by měl přinést především větší výzvy v rámci soubojů.
WarGames
Tvůrce Her Story připravuje herní verzi kultovního filmu WarGames
Nedivil bych se, kdyby většina dnešních hráčů neznala starý „herní film“ WarGames (Válečné hry), ve kterém mladík díky hře napojené na vládní počítač málem rozpoutá 3. světovou válku. Na tři Oscary nominovaný sci-fi thriller z roku 1983 od Johna Badhama se teď, více jak třicet let po premiéře, dočká své herní reimaginace. Záměrně nechci říkat adaptace, protože Sam Barlow, tvůrce úspěšné Her Story, jde na herní zpracování WarGames tak nějak od lesa.
Life Is Strange Before the Storm
Poslední epizoda Life Is Strange: Before the Storm vyjde těsně před Vánoci
Prequelová série epizodických adventur Life Is Strange se blíží k neodvratnému konci, tedy zřejmě k pomyslné bouři, kterou název předesílá. Třetí a poslední epizoda Hell is Empty vyjde 20. prosince, takže si můžete připravit kapesníčky na finální rozloučení s teenagerkami Rachel a Chloe. Dívky se před svými problémy dospívajících snaží utéct z města, ale jak to tak s prequely bývá, výsledek jejich snažení je předem známý.
Mario + Rabbids Kingdom Battle
S příchodem versus módu končí veškerá přátelství v Mario + Rabbids Kingdom Battle
Vánoce jsou již po dlouhá léta obdobím, kdy se má člověk vrátit do vyhřátého rodinného kruhu, a pěkně všem rozmlátit nad cukrovím mlaskající ústa! Nebo alespoň takhle si to asi představují v Ubisoftu, když nám nějaké dva týdny před Štědrým dnem nadělují versus mód pro xcomáckou Mario + Rabbids Kingdom Battle úplně zdarma.
deathstranding
Podívejte se na osm minut nových záběrů z Death Stranding od Kojimy
Mysleli jste si, že budete po třetím traileru z Death Stranding chytřejší? Smůla. Hideo Kojima nás pořád vodí za nos a za každou cenu se snaží hru jako takovou utajit co nejdéle. Anebo je to, co jsme mohli tentokrát vidět v rámci předávání cen The Game Awards už i něco ze samotné hratelnosti? Nejspíš ještě ne, nicméně to nic nemění na tom, že Death Stranding zůstává stejně zajímavá, jako byla při vydání prvního teaseru.
bayonetta
Třikrát Bayonetta pro Switch – třetí díl a remaster prvních dvou
Jedna z nejlepších bojovek minulé generace konzolí (ne-li úplně nejlepší) pokračuje v portování se na další systémy. Původní Bayonettě je teď téměř osm let a teprve letos si přidala k PlayStation 3 a Xbox 360 i PC, kde se jí náležitě daří. Zato Bayonetta 2 se stále drží jako klíště své Wii U. Obě dvě se však dočkají další slávy díky uvedení na konzoli Switch.
Beyond Good & Evil 2
Beyond Good and Evil 2 se bude točit hlavně kolem vesmírného pirátství
Nové video ze studia Ubisoft Montpellier je sice hezkým připomenutím toho, jak se mohou tamní vývojáři v čele s Michelem Ancelem odvázat, ale zároveň nezapomeňte na jednu věc. Beyond Good and Evil 2 je stále ve fázi konceptu a byť se můžete podívat na pár vteřin nových záběrů (nikoliv ze hry jako takové, ale spíš z konceptuálních prototypů), moc nového se toho tentokrát nedozvíme.
warhammer laboratory
Skaveni přináší do TW: Warhammer II experimentální mód The Laboratory
Creative Assembly společně s Intelem a bandou Skavenů přidají do Total War: Warhammer II mód The Laboratory, který je… hodně experimentální. Umožní vám v Custom Battles nastavit rozličné parametry, které se projeví jak na tom, jak probíhá bitva, tak jak moc se zadýchá váš počítač. Jednou z věcí, které jde změnit je totiž velikost jednotek a ve chvíli, kdy jsou na mapě desetitisíce pěšáků, zadýchá se i nadupané dělo.
Metro: Exodus
Arťom bude hledat přeživší mimo Moskvu v Metro Exodus na podzim příštího roku
Nebudu nic tajit. Metro mám rád. Ne tedy to pražské, ale knižní romány od Dmitryje Glukhovskyho rozhodně. A stejně tak oba dva díly videoherní adaptace. Když se tedy během letošní E3 představil třetí díl s názvem Exodus, usmíval jsem se od ucha k uchu. Jenže následující půl rok tvůrci z 4A Games zarytě mlčeli, aby se následně z ničeho nic vytasili s novým videem.
A Way Out
Útěkáři Vincent a Leo z kooperační A Way Out se představují v novém traileru
Opravdu dobrých kooperačních her dneska nevychází mnoho, a těch s gaučovou kooperací vychází ještě míň. Tituly, které jsou k tomu ještě primárně zaměřené na příběh, byste pak spočítali na prstech jedné ruky. A Way Out má být přesně tímhle titulem – a pozor, nejlépe si ho prý vychutnáte s někým, koho dobře znáte.
Far Cry 5
Ubisoftu se daří: odkládá vydání Far Cry 5 a The Crew 2
Far Cry 5 mělo vyjít 27. února, The Crew 2 16. března, ale ani jednu hru si takhle brzo nezahrajete. Ubisoft oznámil odklady tří her, přičemž nejméně postiženým případem je nové Far Cry. Nové datum vydání znamená pouze měsíční posun, a to sice na 27. března.

Videa

jizdnirad
Jízdní řád na další týden - Fantasy RTS, špehování souseda a spousta karet
Máme za sebou první adventní neděli, takže už je nejvyšší čas začít shánět vánoční dárky pro vaše blízké. Jako jeden z možných zdrojů tipů vám může posloužit náš Jízdní řád pro tento týden. Pokud se mezi vašimi známými čirou náhodou nachází nějaký potenciální diktátor, určitě nešlápnete vedle se simulátorem moderní vlády nebo renesanční panovnice. Ti ostatní si mohou vybrat z karetní strategie, kombinace RTS a RPG a hororové adventury. Video jako každé pondělí připravil Honza Vondrášek.
best_of_gamesplay2
Best of GamesPlay #2 - listopad
V říjnu vám Honza Olejník zevrubně ukázal, jak krásně vypadá menu v Castlevanii, ovšem ani minulý měsíc nebyl chudý na zábavné a bizarní momenty. Kromě porce legrace a pocitů studu za členy naší redakce si navíc můžete připomenout videa, která vám nedopatřením mohla utéct. Výběr toho nejlepšího z listopadových GamesPlayů a retra pro vás připravil Honza Vondrášek.
longplay_crusader3
LongPlay – Crusader Kings II #3: Čeněk chce být králem!
Po týdenním výpadku se vracíme s příběhy českého a stále ještě ne pokřtěného Čeňka Hrabišice v Crusader Kings II. Ten minule sice pokořil Kyjev, ale vzápětí se rozhodl, že není nic, co by český velmož nezvládl a pustil se kvůli Lužicku do křížku s Chazarským chanátem. Ač se to nezdálo být pravděpodobné, po půlroce do Lužicka dokodrcalo pár tisíc naštvaných jezdců a Čeňkovi nakopala… pěchotu. Co hůř, zdánlivě slabí Bavoři se zmátořili a čím dál častěji chodí s nabídkou „nechcete si popovídat o naše pánu Ježiši Kristu, vy smradlaví pohani?“
fc353_poutak
Fight Club #353: Stavitelé mostů
V podcastu číslo 353 rozhodně nebyla o témata nouze. Začít můžeme třeba zvláštním spojením Bridge Constructoru s Portalem. Nový Portal od Valve asi hned tak neuvidíme, ale Bridge Constructor je fajn a jeho Portal verze vypadá popravdě docela lákavě. Stejně lákavě vypadají i bezplatné updaty do online akce The Division, které chtějí už skoro dva roky starou hru oživit. Zastavíme se pak také u plánovaných updatů pro Assassin’s Creed Origins a vůbec o podpoře her po vydání u Ubisoftu. Ve studiu tentokrát zasedli Pavel Dobrovský, Šárka Tmějová, Adam Homola a Patrik Hajda.
gp_switch
GamesPlay – závodíme, hopsáme a padáme na ústa
Tvrzení, že na Switchi není moc co hrát, platilo možná tak před půl rokem. Dnes můžete každý druhý týden otevřít eShop a zjistit, že se na vás řítí další lavina her. Převážně nezávislých, ale sem tam vystrčí růžky i velký port. Všechno bychom to v jednom videu neobsáhli a na každou hru se jednotlivě taky nedostane. Proto jsme se dnes rozhodli pro tři kousky, které si ukážeme v rámci jednoho videa. Konkrétně vám ukážeme Switch verze her Gear.Club Unlimited, Human: Fall Flat a Rayman Legends: Definitive Edition
retro_terminalvelocity_tospravny
Retro GamesPlay – hrajeme střílečku Terminal Velocity
Čtvrt století uplynulo od vydání zábavné střílečky Terminal Velocity od studia Terminal Reality (a ne, žádná jiná jejich hra už slovo Terminal v názvu nemá). Ve své době šlo o zábavný mix poletování a frenetické střelby. Očima dneška nešlo o nic přelomového, ale kdo si v roce 1995 Terminal Velocity pustil, nejspíš vám řekne, že to byla prostě zábava a neokoukaný mix létání a akce. Jak se na to ovšem podívají retro oči naší dvojky Pavel Dobrovský – Honza Olejník, to už se musíte podívat sami.

Nejnovější články