Tvůrci Arkham Origins naznačují novou hru s Batmanem
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Arkham Origins naznačují novou hru s Batmanem

23. 9. 2019 10:17 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Netopýří muž v sobotu oslavil 80. narozeniny, k čemuž mu nepřekvapivě popřála spousta gratulantů. Jedním trochu nepravděpodobným byl twitterový účet studia WB Games Montréal, tvůrců Batman Arkham Origins. Proč nepravděpodobným? Byl to první tweet po čtyřech letech, kdy naposledy vydali nějakou hru, a navíc je přiložené video proložené kryptickými symboly. Konspirace!

Pokud si půlminutový záběr na Batmanův symbol přehrajete zpomaleně, rázem v něm objevíte logo Arkhamu, démonskou hlavu symbolizující Ra’se al Ghula a symbol sovího tribunálu. Víme o tom, že WB Montréal pracuje na nějakém titulu z univerza DC Comics a podle náborových inzerátů jde o AAA hru. Není to moc, ale lepší než drátem do oka, ne?

Když k tomu přidáme jednu z vývojářek, která se už loni v listopadu po kancelářích procházela v tričku s logem soví lóže a fotky z pracovního večírku, kde všichni mají jejich masky, už může být těžko pochyb o tom, že se v Montréalu něco kutí.

Court of Owls je tajemnou organizací, která unáší děti z cirkusu a cvičí z nich profesionální zabijáky Talony. Je to jedna z novějších linek batmanovských komiksů, její autor Scott Snyder navíc retweetoval ono video s komentářem: „Dávejte si bacha na soví tribunál.“ Načež ho zase smazal, což je možná ještě výmluvnější.

Na konkrétní odhalení si budeme muset ještě počkat, ale klidně by k němu mohlo dojít na úterním State of Play od PlayStationu. Trilogie Arkham od Rocksteady se sice uzavřela s Arkham Knightem, to ale neznamená, že se do něj nemůže vrátit někdo jiný.

Starší hry s Batmanem si můžete momentálně zdarma ulovit na Epic Games Store a ukrátit si s nimi chvíle do plnohodnotného oznámení.

Nejnovější články