Tvůrci Gone Home mění název a chystají další hru
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Gone Home mění název a chystají další hru

6. 8. 2014 15:17 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Mezi nejzajímavější a nejpůsobivější tituly minulého roku bezesporu patří nezávislá adventura Gone Home, což vám v recenzi vysvětlil Pavel. Za ní stojí malé portlandské studio Fullbright Company. To se nyní přejmenovává, pravda, nijak radikálně a zároveň se změnou názvu oznamuje, že pracuje na nové hře. Co se týče názvu, změna spočívá hlavně ve změně loga a faktu, že se z Fullbright Company stává Fullbright.

Jak už jsem psal, mnohem zajímavější, než tato sotva asi strhující zpráva o novém názvu je fakt, že už se konečně Fullbright pustili do nové hry. Mnoho toho o ní zatím nesdělili, vlastně víme jenom, že studio hledá programátora a animátora postav světové úrovně. Takže z toho víme, že ve hře budou postavy! Což se nemusí zdát, že je něco extra, ale u nezávislých vývojářů nikdy nevíte.

Co se týče dalších, mnohem konkrétnějších detailů, na hře pracuje Patrick Balthrop, zvukař, který pracoval i na BioShock a Chris Remo, skladatel, který se postará o hudbu. Kdybyste se cítili být jistí v kramflecích a chtělo se vám stěhovat do Portlandu, podívejte se na konkrétní požadavky na obě pozice. Jinak musíme čekat na oznámení oné tajemné hry. Bude celkem zajímavé sledovat, s čím Fullbright přijdou, protože dvakrát jim stejný vypravěčský a designový trik asi nevyjde.

zdroj: Archiv

Nejnovější články