Tvůrci RPG adventury The Council chystají Vampire: The Masquerade – Swansong
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci RPG adventury The Council chystají Vampire: The Masquerade – Swansong

22. 10. 2019 11:41 | Téma | autor: Patrik Hajda |

Po první epizodě vypadala RPG adventura The Council slibně, co si tak matně vzpomínám na Šárčino sdílení dojmů v redakci. Jenže tvůrci ze studia Big Bad Wolf nedokázali udržet laťku až do konce a vznikla tak velmi průměrná hra. A tito lidé se nyní dostali k univerzu The World of Darkness, do kterého zasadí další RPG adventuru Vampire: The Masquerade – Swansong.

Obsáhlá tisková zpráva líčí původ univerza The World of Darkness, objasňuje vznik stolních RPG Vampire: The Masquerade, popisuje, jak v tomto světě fungují upíři, do jakých tajných organizací se dělí, co je to ta Maškaráda a tak podobně. Zkrátka se z ní nedozvídáme moc z toho, co bychom rádi. Co to je Vampire: The Masquerade – Swansong?

V překladu labutí píseň bude příběhové RPG odvozené z pravidel páté edice stolní předlohy, ve kterém si zahrajete za tři upíry různých klanů Camarilly. Budete bojovat za Maškarádu, upírský zákon, který má ukrýt bytosti noci před normálními lidmi. A zde informace o hře končí. Žádné video ani obrázky. Dál už tedy musíte zapojit fantazii.

Půjde opět o epizodickou hru? Jak moc věrné předloze budou RPG prvky? Na jakých platformách se se hrou počítá? Dost možná je v plánu na novou generaci konzolí, jelikož vydání očekávejte až v roce 2021.

Nejnovější články