Tým v Apex Legends vyhrál zápas, ačkoliv s sebou všude tahal AFK spoluhráče
zdroj: tisková zpráva

Tým v Apex Legends vyhrál zápas, ačkoliv s sebou všude tahal AFK spoluhráče

9. 4. 2019 14:12 | Téma | autor: Václav Pecháček |

Dva hrdinní hráči Apex Legends dali nový význam slovnímu spojení „tahat spoluhráče“, i když v jejich případě by to mělo být spíš „strkat“. Stala se jim taková nepříjemná věc – náhodný třetí člen jejich týmu, kterého jim přidělila hra, byl celý zápas AFK. Ale místo toho, aby ho nechali umřít někde mimo kruh, se oba rekové rozhodli, že ho s sebou došťouchají až do finiše. A i když je to neuvěřitelné, povedlo se jim to.

Využili k tomu skutečnosti, že když někoho bodnete do zad, poskočí o pár metrů kupředu. Kombinací vytrvalého píchání a chytře rozmístěných portálů Wraith se obří, netečný Gibraltar postupně posouvá dál a dál, zatímco jeho dva ochránci sbírají vybavení, střílejí a, však víte, hrají Apex.

Vynikající dvouminutový sestřih si můžete prohlédnout na Redditu (děkujeme serveru Games Radar za upozornění na tenhle husarský kousek). Závěrečný boj o vítězství, kde to Gibraltar schytá, ale jeden ze spoluhráčů ho oživí, je napínavější než finiš kdejakého hollywoodského trháku.

A když naši hrdinové konečně zvítězí, když jejich kulky složí k zemi posledního nepřítele, když se zjeví vítězná obrazovka, který ze členů týmu triumfálně stojí na čestném místě uprostřed trojice? Samozřejmě Gibraltar, 0 zabití, 0 uděleného poškození. Dokonalá ironie a krásné, byť nehorázně matoucí překvapení pro pana evisirratora, až se konečně vrátí z oběda.

Hrdinové Apex Legends zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články