Ubisoft je odhodlaný udělat z Ghost Recon Breakpoint lepší hru
zdroj: tisková zpráva

Ubisoft je odhodlaný udělat z Ghost Recon Breakpoint lepší hru

29. 10. 2019 10:30 | Téma | autor: Patrik Hajda |

Ne že bychom očekávali hru roku, ale ani takový průšvih. Ghost Recon Breakpoint to u kritiků pořádně slíznul, v průměru se hodnocení nevydrápala ani na 60 bodíků, což si Ubisoft jistě za rámeček nedá. Naštěstí studio nezařezává svůj neúspěch a udělá vše pro to, aby hráči při hraní tolik netrpěli.

První update Ghost Recon Breakpoint vyšel 15. října a soustředil se na hlavní problémy z té doby. V plánu jsou další patche 1.0.3 a 1.0.3.1, které dorazí postupně v půlce a na konci listopadu. Nečekejte v nich moc nového obsahu, spíš opravení spousty chyb, které v komunitě mají největší „věhlas“. Ubisoft pro tyto účely vede stránku se všemi známými problémy a stavem jejich řešení.

To, že byly první týdny po vydání drsnější, než vývojáři očekávali, neznamená, že by nedostáli svých slibů. Stále je v plánu hru v budoucnu podporovat novým obsahem, o kterém se dozvíte vše potřebné v tomto článku. První vlaštovkou bude Raid nazvaný Project Titan, který odstartuje v prosinci a bude následován událostí s Terminátorem.

zdroj: Archiv

I parťáci řízení umělou inteligencí jsou stále v plánu. Prozatím si ale musíte vystačit s ostatními hráči v koopu, případně po Auroe pobíhat sólo. Ubisoft neignoruje ani nářky ohledně herní měny, která se v následujících týdnech dočká aktualizace.

Poslední dobrou zprávou je hledání cesty k ještě větší svobodě. Někteří hráči by totiž byli rádi, kdyby prvky survivalu měly větší dopad na hratelnost. Studio proto začalo pracovat na „radikálnější a víc pohlcující verzi Ghost Recon Breakpoint“. S tou by měly souviset nové možnosti, kterými si upravíte hraní na míru. Zatím je prý brzy na další detaily, takže tento update hned tak nečekejte.

Z minulosti víme, že snaha vývojářů dokáže mnohé. Když nechvalně proslulé No Man’s Sky může být po letech plných updatů mnohem lepší hrou než v jejích začátcích, třeba i Ghost Recon Breakpoint bude jednoho dne hra, ke které se ještě rádi vrátíme.

Nejnovější články