Ubisoft při příležitosti výročí rozdává strategii Anno 1602
zdroj: tisková zpráva

Ubisoft při příležitosti výročí rozdává strategii Anno 1602

18. 12. 2018 15:40 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Před týdnem jsme tu měli 25. narozeniny Doomu, teď k významnému životnímu jubileu dospěla i série budovatelských strategií Anno. Třetí dekádu plánuje započít dílem z 19. století: do období průmyslové revoluce vás vezme Anno 1800, které na oslavu 20. narozenin spouští registrace do uzavřené bety. Cestou si nezapomeňte vyzvednout kopii Anno 1602 zdarma. Všechno nejlepší!

Ano, Anno 1602 je tím úplně prvním dílem, tudíž se lehkou matematikou můžeme dobrat k tomu, že je to hra z roku 1998, ale budovatelské strategie naštěstí stárnou velmi dobře. V roli kolonizátorů budujete městečka na ostrovech v Severní Americe a v Austrálii, sbíráte suroviny, obchodujete s nimi, prozkoumáváte okolí a navazujete diplomatické vztahy. To vše teď můžete dělat zadarmo, byť hra poprvé vyšla už v dubnu, takže na tuhle párty Ubisoft dorazil trochu pozdě.

zdroj: Archiv

Akademických osm měsíců vem čert. Dárkový poukaz pro všechny platí do 22. prosince, ale než půjdete, můžete se ještě zaregistrovat do uzavřené bety chystaného Anno 1800. Ta bude posléze probíhat od 31. ledna do 4. února, počínaje i konče osmou hodinou večerní.

Mezitím si můžete přečíst moje dojmy z Gamescomu. Ve století páry se mimo jiné dočkáte některých dlouho slibovaných prvků, jako jsou náhodně generované mapy a podobně. Jinak se ale Anno hraje pořád skvěle a součet číslic v názvu stále dává dohromady devítku, takže nikdo nepřichází o životní jistoty.

Anno 1800 vyjde zanedlouho po konci oné bety, 26. února exkluzivně pro PC. Pokud vás už teď zaujalo, můžete si ho předobjednat a dostat bonusový imperiální balíček. Nebo si počkejte na své vlastní dojmy z bety, kam se můžete přihlásit tady.

Nejnovější články