Ubisoft slaví 30 let od založení firmy a rozdává hry zdarma
zdroj: Ubisoft

Ubisoft slaví 30 let od založení firmy a rozdává hry zdarma

20. 6. 2016 13:39 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Už na E3 tiskové konferenci oslavil Ubisoft 30 let existence, byť bylo z prohlášení o nezávislosti cítit, že Yves Guillemot stále vnímá možné odkoupení ze strany Vivendi (viz článek) jako aktuální ohrožení. Nicméně, v rámci oslav dá firma každý měsíc v rámci Ubisoft Clubu jednu hru zdarma. V červnu začíná sérii sedmi her zdarma velkou klasickou v podobě Prince of Persia: The Sands of Time.

Další hry, které dostanete zdarma, Ubisoft nechce oznamovat předem. Tu červencovou se dozvíte v půlce července. Na aktivaci her samozřejmě potřebujete Uplay, což není zase tak překvapivé, vzhledem k tomu, že Ubisoft svou platformu stále propaguje. Každopádně, Prince of Persia: The Sands of Time si můžete aktivovat pod tímto odkazem.

Pokud by se vám aktivace přímo z linku nedařila (podobně jako nám), nejprve jděte na stránky Ubisoft Clubu, zde se zalogujte a následně pokračujte z hlavní stránky na Ubi 30 novinku. Bude zajímavé sledovat, co dalšího se v rámci her zdarma objeví, dá se čekat, že by zde mohl vyjít nějaký díl ze série Far Cry, Assassin's Creed nebo Ghost Recon.

Nejnovější články