Ubisoft vám pobyt v karanténě ukrátí hrami zdarma, teď rozdává Rayman Legends
zdroj: Ubisoft

Ubisoft vám pobyt v karanténě ukrátí hrami zdarma, teď rozdává Rayman Legends

1. 4. 2020 17:30 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Letošní duben v herním kalendáři nepatří zrovna k nejsilnějším měsícům vzhledem k četným odkladům, přitom po hrách kvůli koronavirové izolaci sahá čím dál tím víc lidí. Spíš než čerstvé herní pecky si tak můžete užívat nenadálou štědrost herních studií a obchodů. Třeba takový Ubisoft bude rozdávat své starší tituly celý měsíc a první je na řadě skvělá hopsačka Rayman Legends z roku 2013.

Ubisoft v současné době nechává většinu svých zaměstnanců pracovat z domova, kde pilně vyvíjejí hry. I proto má pochopení pro všechny, které už vysedávat doma moc nebaví, s čímž vám sice úplně neporadí, ale nabízí pár dalších způsobů, jak se odreagovat.

Na celý duben tedy chystá kromě her zdarma také různá dema a slevy na tituly, které vám pomohou zůstat aktivní, bavit se s přáteli na dálku anebo se bavit jen tak, o samotě.

Konkrétně Rayman Legends, kterého si můžete vyzvednout v Uplay, nabízí singleplayer a také kooperaci více hráčů až pro čtyři osoby, lokálně či online. Pokud máte doma vícero ovladačů, můžete si tuhle bezvadnou skákačku vychutnat třeba s rodinou, ale klidně i s kamarády nebo náhodnými hráči přes internet.

zdroj: Ubisoft

Dohrát všech 80 úrovní, zachránit svět před temnotou a posbírat všechny lumíky by vám mohlo zabrat nějaký ten čas. Nabídka trvá do 3. dubna, stačí si ho do té doby přidat do knihovny a už vám tam zůstane.

Jestli jste Raymana už dávno dohráli anebo skákačky nejsou úplně váš šálek čaje, můžete si počkat na další nabídky. Ubisoft slibuje Assassin’s Creed, Just Dance a jiné hry ze své rozvětvené rodiny. Nabídku můžete průběžně sledovat na webu free.ubisoft.com. V této chvíli tam najdete také free-to-play tituly a různá dema.

Firma zároveň skrz charitativní stream na Twitchi přispěla přes 3,7 milionu korun na podporu Světové zdravotnické organizace při boji s COVID-19. Vás nabádá, abyste pomohli finančně anebo tím, že zůstanete doma a budete hrát hry.

Nejnovější články