Update pro Alien: Isolation přidává dva nové stupně obtížnosti
zdroj: tisková zpráva

Update pro Alien: Isolation přidává dva nové stupně obtížnosti

11. 12. 2014 13:56 | Téma | autor: Ladislav Loukota |

Pokud patříte mezi sortu lidí, kterým atmosférický horor Alien: Isolation připadal příliš lehký/obtížný (nehodící se škrtněte), jistě vás potěší nový update, který přidává dva další stupně obtížnosti - nejlehčí a nejtěžší. Tedy, ne že by zde předtím nebyly, ale dvě nové možnosti jdou do extrémů v obou mezích.

První z nich se zařadila pod úroveň easy a nese název novice. Hráčům-nováčkům hra nabídne více předmětů a snazší souboje s lidmi či androidy. Důvodem je podle mluvčích Segy požadavek komunity na snadnější prozkoumávání stanice. 

Na druhé straně spektra se pak tyčí příznačně pojmenovaná úroveň obtížnosti Nightmare. V té nejenom že se xenomorf ještě lépe adaptuje na hráčovo chování (podle Segy hráčům "nedává druhou šanci"), ale zostří se i agresivita lidských a robotích obyvatel Sevastopolu. Razantně naopak ubývá zdrojů i zjednodušujících prvků rozhraní. Aby toho totiž nebylo málo, detektor pohybu je v této verzi rozbitý a nespolehlivý a z terminálů si nelze stahovat mapy...

Venku jsou i rozpracované let's playe, jeden z nich najdete níže. Nechybí mu jak rozverná ukázka rozhrkaného detektoru pohybu, tak i solidní počet smrtí (začínající vtipně kulminovat kolem desáté minuty).

Nejnovější články