Update pro Mass Effect Andromeda vylepší vizuální stránku i uživatelské rozhraní
zdroj: Vlastní foto autora

Update pro Mass Effect Andromeda vylepší vizuální stránku i uživatelské rozhraní

5. 4. 2017 10:06 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Honza Vrobel viděl ve své recenzi jako největší slabinu Mass Effect: Andromeda veskrze průměrný příběh. Největší pozornost na sebe ovšem strhly nedokonalosti v animaci obličejů a v menší míře i neohrabanost některých prvků uživatelského rozhraní. S příběhem už toho BioWare moc neudělají, ale co se týče formální stránky, studio pracuje na spoustě oprav. První update vyjde ve čtvrtek, nicméně tvůrci představili, co vše chtějí ve hře opravit v následujících týdnech – a není toho málo.

Čtvrteční patch přinese samozřejmě řadu oprav bugů, optimalizaci výkonu hry a odstranění některých příčin jejího padání. Mimo to se ale můžete těšit na řadu úprav jak vizuální stránky hry, tak i obecného uživatelského pohodlí. Do téhle kategorie rozhodně patří možnost přeskakovat animaci při cestování mezi planetami na mapě galaxie. Příjemné je i zvětšení inventáře a v rámci multiplayeru o něco lepší matchmaking a latence.

Z technických věcí byste měli s patchem postřehnout hezčí a normálnější oči u lidí a Asari, lepší synchronizaci rtů s dabingem v rámci různých lokalizací, normálnější pohyb Rydera ve chvíli, kdy při běhu kličkujete. Plus bude nižší cena Remnant dešifrovacích klíčů, a naopak se zvýší jejich dostupnost.

zdroj: Archiv

Během dalších dvou měsíců pak můžete očekávat řadu patchů, které by se měly, mimo jiné, věnovat spouště úprav. V první řadě to je víc možností a variability při tvorbě postavy. Vaše postava by obecně měla vypadat lépe a přirozeněji, a to především v oblasti vlasů. BioWare slibují zapracovat i na filmečků a animací celkově.

Pokud vám chybělo více možností mužské romance pro Scotta Rydera, časem se dočkáte širší nabídky a tým chce změnit i dialogy s Hainly Adams, zřejmě, aby nezněly tak křečovitě. Plus se dočkáte více kosmetických předmětů, které vám přibudou zdarma, nemusíte si je kupovat v rámci kampaně za kredity.

Z hlediska multiplayeru tým stále pracuje na nových APEX misích. V jejich rámci vyjdou nové mapy, postavy a zbraně. Ve čtvrtek vyjde první ze tří nových kapitol The Remnant Investigation. Prostě a jednoduše, BioWare nezahálí a kromě předpokládaného vývoje obsahu pro multiplayer se zjevně snaží opravit především rozpačitou vizuální stránku hry.

Nejnovější články