Uzavřená beta StarCraft II: Legacy of the Void spustí začne koncem března
zdroj: tisková zpráva

Uzavřená beta StarCraft II: Legacy of the Void spustí začne koncem března

18. 3. 2015 19:30 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Pomalu, nezadržitelně, jako terranský bitevní křižník, se blíží uzavření StarCraft II trilogie, k němuž dojde v dílu s názvem Legacy of the Void. Ale jelikož se blíží pomalu, máme před sebou momentálně teprve uzavřenou betu, která bude spuštěna 31. března a hlásit se do ní můžete přes Battle.net. Blizzard ale zároveň poznamenává, že tentokrát spouští betu dřív, než obvykle a tak se mají testeři připravit na to, že některé věci budou opravdu ve výrazně rozpracovaném stavu.

Nicméně, jak vám ukáže video níže, je jasné, že Blizzard má celkem jasnou představu toho, co ve hře chce. Ať už jde o Archon mód, nové jednotky a nebo úpravy těch stávajících, v betě už půjde spíše o dolaďování existujícího (byť se prý kutí ještě jedna terranská jednotka) a celkové úpravy herních pravidel. Celý seznam změn a novinek, na něž se můžeme v betě těšit (a také na to, co bude v betě odlišné od běžného buildu) a co se asi dostane i do plné verze StarCraft II: Legacy of the Void najdete zde.

Už dříve se ostatně objevila zpráva, že je de facto celý třetí díl hotový a nyní se jen dolaďují změny a případně dodělávají drobnosti. Pravda, onou drobností bude třeba ještě ona nová jednotka, takže úplně hotovo samozřejmě není. První vlna pozvánek do uzavřené bety tedy začne 31. března a po ní budou následovat další kola, respektive vlny pozvánek podle toho, jak uznají vývojáři za vhodné. Prostě tradiční proces betatestování. Hodně štěstí při výběru, pokud se budete hlásit.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články