V českém Euro Truck Simulatoru 2 vás může navigovat Geralt
zdroj: Foto: CD Projekt

V českém Euro Truck Simulatoru 2 vás může navigovat Geralt

4. 6. 2019 7:50 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Mým nejoblíbenějším hlasem pro GPS navigaci v autě je stále sípavý Darth Vader, teď ale získal zdatného konkurenta. SCS Software totiž do Euro Truck Simulatoru 2 přidali anglický dabing. Jedním z vašich nových navigátorů je Doug Cockle, hlas herního Geralta, který vás za volantem může oblažovat buď svým britským a americkým přízvukem, anebo nasadit ten charakteristický chraplák.

Není to poprvé, co se Geralt objevuje jinde než ve svém fantasy RPG univerzu. Už se vydal mezi bojovníky v Soul Calibur VI, jako hostující postava navštívil Monster Hunter World. Mohlo by se tedy zdát, že role navigátora bude oproti jeho obvyklým dobrodružstvím poněkud suchá, ale Doug Cockle se jí rozhodně zhostil se ctí:

„Je po všem,“ oznámí vám trochu depresivně po příjezdu do cílové destinace. Jak všichni víme, Geralt nenávidí portály, takže dává smysl, že bude preferovat tradiční způsoby přepravy. Ať už pěšky, na koni, anebo v obřím tiráku, všechno lepší, než se nechat rozložit na částice.

Plnohodnotné zaklínačské hry od CD Projektu se podle všeho jen tak nedočkáme – i kdyby neměli plné ruce práce se Cyberpunkem 2077, Geraltův příběh se prý Divokým honem nadobro uzavřel. Není tedy divu, že si lovec monster musí přivydělávat i trochu méně tradičními kontrakty.

Nejnovější články