V DiRT Rally 2.0 usednete do Alpiny, Quattra i Porsche
zdroj: tisková zpráva

V DiRT Rally 2.0 usednete do Alpiny, Quattra i Porsche

22. 12. 2018 15:06 | Téma | autor: Patrik Hajda |

Příští rok se dočkáme minimálně jedné skvělé závodní hry. Tedy takový je můj předpoklad, že se DiRT Rally 2.0 po povedené jedničce nemine úspěchu. Tvůrci z Codemasters zapracovali na spoustě aspektů, vylepšili je a rozšířili. Přidali vozidla a lokace. Dokonce se sahalo do jízdního modelu.

DiRT Rally 2.0 nemohou chybět ikonická vozidla z historie závodů rally. Tuto skutečnost demonstruje nové video nazvané Through the Ages, které slibuje nádherný stroj Alpine A110 z 60. let, Ford Escort Mk II ze sedmdesátek, Audi Sport Quattro z osmdesátek a Subaru Impreza 1995, kterou pilotoval sám velký Colin McRae.

Na přelomu tisíciletí to samozřejmě neskončí, povozíte se i moderními speciály. S těmi všemi navštívíte mimo jiné Nový Zéland, Austrálii, Španělsko a Novou Anglii. Další video se zabývá změnami, z nichž mezi ty nejzajímavější patří přepracování povrchů a interakce pneumatik s nimi.

zdroj: Archiv

Velkou novinkou tohoto dílu bude jistá míra deformace trati. Nyní bude záležet na tom, kolikátí přijdete na řadu. První závodníci budou na šotolině zápasit s velkou vrstvou prachu a štěrku, zatímco těm posledním bude tvrdá uježděná cesta víc ničit auto.

„Optimální pozice pro projetí erzety je mezi 5. a 10. místem, kdy je většina prachu pryč, ale povrch ještě není tak tvrdý, aby vám zruinoval vozidlo nebo vás vyhodil z rytmu,“ říká Jon Armstrong, rally konzultant v Codemasters.

zdroj: Archiv

Budete muset přizpůsobit svůj jízdní styl vaší startovní pozici, dokonce byste měli zvolit i jiné nastavení vozu. 22. února se ukáže, jestli tato novinka bude skutečně mít tak velký dopad na ovládání a celou hratelnost, jak to zatím zní. DiRT Rally 2.0 vyjde na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

zdroj: Archiv

 

Nejnovější články