V Mass Effect 3 půjde o záchranu Země
zdroj: tisková zpráva

V Mass Effect 3 půjde o záchranu Země

11. 12. 2010 13:54 | Téma | autor: Petr Poláček |

To bylo teasování a teasování, a když to má za několik hodin vyvrcholit monumentálním oznámením, tak to někdo zkoní. Ledaže by v tom byl úmysl všechny zmást. Řeč je o několikatýdenním naznačování další hry od BioWare, které nakonec zazdil internetový shop EA, kde se na krátkou chvíli objevil záznam pro Mass Effect 3. Samozřejmě, že byl téměř v zápětí stažen, ale rychlé prsty internetových pisálků (třeba Joystiq) stihly několikrát po sobě stisknout print screen klávesu a celé to zdokumentovat včetně popisku hry, který zní:

„Země je v plamenech. Zpoza známého vesmíru se vyloupla rasa děsivých mechanoidů a rozpoutala proces definitivního vyhubení lidstva. V roli velitele Sheparda, aliančního mariňáka, se musíte chopit poslední naděje, shromáždit civilizace z celé galaxie a v poslední misi vyrvat Zemi ze spárů nepřátel zpět do lidských rukou.“


Obrázek pořídili redaktoři Joystiqu

Zejména zmínka o tom, že se bude ME3 odehrávat (alespoň částečně) na Zemi odpovídá zvěstem, které se k nám v mezičase donesly. Ani záznam na EA storu však neřeší jednu zásadní otázku: bude hra obsahovat multiplayer? Na tu odpoví až vyhlášení cen VGA za pár hodin, kde bude hra oficiálně představena. Do té doby můžete v klidu spekulovat, jestli ME3 "jenom" naváže na druhý díl, nebo přinese nějakou výraznou změnu, tak jako druhý díl znamenal oproti jedničce výrazný posun od akčního RPG  směrem k přímočaré akci.

Nejnovější články