Ve WoW Classic si už teď můžete vytvořit postavu a rezervovat jméno
zdroj: tisková zpráva

Ve WoW Classic si už teď můžete vytvořit postavu a rezervovat jméno

13. 8. 2019 16:37 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

V mojí sociální bublině se nachází poměrně hodně lidí, kteří hráli původní World of Warcraft v roce 2004... a dost možná už nikdy potom. O to víc nicméně vyhlíží spuštění vanilkového World of Warcraft Classic na konci srpna. Pokud mezi ně patříte, jistě vás bude zajímat, že si ještě před spuštěním serverů můžete zabrat svou vysněnou přezdívku. Přece si ji nenecháte ukrást někým jiným!

K návratu do World of Warcraft tak, jak ho Blizzard původně stvořil, dojde až 26. srpna, do editoru postav pro servery Classicu se ale dostanete už teď. Jak na to? Potřebovat budete aktivní účet s předplatným anebo uplatnitelným herním časem a Battle.net.

Nainstalujte si aktuální verzi WoW, pokud ji nemáte, a poté v launcheru zvolte záložku Versions, kde vyberte Classic. Pak už si jen najděte server, na kterém budete chtít hrát – staré známé spoluhráče můžete předem hledat ve vláknech na oficiálním fóru.

Tímhle výběrem se vám zpřístupní editor postav, kde si můžete vytvořit maximálně tři, vybrat jim rasu, třídu a frakci. A samozřejmě i to jméno. Jakmile překročíte limit, jednu z existujících postav musíte smazat a její jméno si může zabavit někdo jiný, takže pozor na to.

zdroj: tisková zpráva

Za dva týdny by se maximální počet postav měl zvednout, tahle předregistrace má sloužit k tomu, abyste si zabrali přezdívku, která je pro vás skutečně důležitá a nemuseli v ní mít několik čísel nebo hrubku.

Když vidím, že můj kamarád ponocoval, jen aby si mohl na svém oblíbeném serveru zabrat Kalouska, začínám tušit, že Blizzard s nostalgií vanilky vsadil na správnou kartu. Přelom století byl totiž čas, kdy všechno bylo lepší, hry zábavnější, Naxxramas naxxramasovitější, protože byl pro 40 hráčů a vůbec, LFG BFD. Už 26. srpna.

Nejnovější články